2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

2018 yazı sıcak günleri desenlerle kutlanıyor! Görsel şölene dönüşen koleksiyonlar adeta bir sanat tablosundan çıkmış gibi. Dolaplara yeni bir renk yeni bir hareket katacak baskıların öne çıkanlarına göz atmak için takipte kalın. İşte tesettür kombin seçeneklerine ilham verecek desenler…

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Yeşil Elbise – Benin: Satın Al

Minimal Çizgiler

Yeni sezonda çizgilerin hakimiyeti o kadar genişledi ki ikiye ayırmak şart oldu. Yönü asla belli olmayan, kimi zaman enine kimi zaman boyuna hareket eden çizgiler minimalizmden etkilenerek pastel tonlarla buluştu. Şık lıkla sportifliğin karması çizgiler gömlekler, elbiseler, pantolonlar ve etekler yetinmeyip ayakkabılara ve başörtülere kadar sıçrıyor.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Mavi Elbise – Selma Sarı Design: Satın Al

Marin Çizgiler

Deniz karaya çıkan çizginin en yeni yorumu şimdi koleksiyonları süslüyor. Moda dünyasına yeni bir baskı kazandıran tasarımcılar, çizgileri bile ikiye ayırmaya sebep oldu. Mavi – beyaz bir bütün oluşturduğu parçalar ‘marin’ stiller için kombinlerin cool’luk seviyesini belirliyor. Yaz mevsiminin sembolü olmayı başaran denizci çizgileri artık tesettürlü kadınların üzerinde. Modası asla geçmeyen ve geçmeyecek gibi gözüken marin çizgili parçalarla, mevsimin enerjisini dolaplara taşıyın.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Geometrik Desen Etek – Kadriye Baştürk

Geometri Oyunları

Her geçen gün yenilenen yenileştikçe güzelleşen desenli parçalar, şimdilerde geometri dersi veriyor. Çizgiler, ekoseler, pötikareler derken farklı şekillere bürünen tasarımlar, en sportif duruşlardan en şık silüetlere kadar hakimiyetini sürdürmeye hazır. Etek, elbise ve gömlekleri ikonik tavırları sokan bu baskıların sanatsal görünümleri hayranlık uyandırıyor.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Siyah Elbise -Refka: Satın Al

Puantiye Romantizmi

Romantik puantiyeler 2018 yazında ikonik olmayı müjdeliyor. Yeni stil güncellemesi arayanlar için dolaplara retro – modern hava katacak tasarımlar, şıklığın tamamlayacısı olacak. Mikro noktaların serpiştirildiği polka desenleri ya da geçmişten esinlenen puantiyeler artık sadece siyah – beyaz değil. Beyaz zemin üzerinde yeşille kırmızıyla karşımıza çıkan parçalar, romantik kadınların stilinde güncel yorumlar kazanacak.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Tropik Desenli Takım – Defacto: Satın Al

Tropikal Rüzgarlar

Kavurucu sıcaklardan esinlenen moda dünyası 2018 yazında tropikal rüzgarlar estiriyor. Palmiye ağaçlarının yaprakları, turuncudan kırmızıya çalan çiçekleri ve hatta meyve baskılarıyla elbiselerin baş rol oyuncusu oluyor. Tesettürlü kadının dolabına, dolabından kombinine enerji getirecek tropikal desenli tasarımlar şimdilerde çok konuşulacak.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Etnik Desen Takım – Almarwah

Etnik Esintiler

2018 yazının sıcak günlerine doğanın eşsiz yanmaları ve tasarımcıların zanaatkar işçiliği yansıyor. Multikültürel koleksiyonlarla tutku uyandıran yeni sezona işlemeler, nakışlar, püsküller hayat veriyor. Toprak tonlarının yoğunluğundaki parçalar özellikle keten pamuklu kumaşlarla tasarlanıyor. Yazın ısısına adapte olan etnik gömlekler, etnik elbiseler sadece kıyafetlerde değil aksesuarlarda da adından söz ettiriyor.

2018 Yazının Öne Çıkan Desenleri

Pötikare Elbise – Kefta: Satın Al

Neşeli Pötikareler

Şehirde yaz başkadır dedirten neşeli mi neşeli pötikarelerle mevsime enerjik bir başlangıç yapmaya hazırlanın. Aynı puantiyede olduğu gibi sadece siyahla değil, kırmızı ve diğer tüm canlı renklerle buluşan beyazlar uçsuz bucaksız olasıklara zemin oluyor. Cool duruşların, romantik stillerin ve ikonik kadınların çekim alanında olması gereken pötikare tasarımlarla şıklığı garantileme zamanı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir