2018 Koleksiyonlarından Mutlaka Edinmeniz Gereken Parçalar

2018 Koleksiyonlarından Mutlaka Edinmeniz Gereken Parçalar

2018 Tesettür Giyim Kombinleri

Floral görünümlerden maskülen takımlara, sportif stillerden şaşalı parçalara, renk bloklarından geometri oyunlarına…

2018 İlkbahar – Yaz koleksiyonları tüm heyecanıyla yerini şimdiden aldı. Modanın baharlık parçaları arasından en sevilenler ise radarımıza takıldı. İşte yepyeni bahar koleksiyonlarından mutlaka edinmeniz gereken tesettür giyim modelleri ve tesettür kombin önerileri.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Çizgili Basic Tişörtlerle Sportif Yaz

2018 koleksiyonlarında sportif akımın gücü kat be kat artıyor. Konfor alanını genişleten parçalar yeni sezonda da gücünü çizgilerden alıyor. Enine ya da dikine yönü asla belli olmayan çizgiler, basic tişörtlerle selam duruyor. Dolapların en cool parçası olmaya aday, enerjik renklerle çizgisin çeken tişörtler tesettürlü kadınların etek kombinlerinde anahtar parça görevini üstlenecek.

2018 Tesettür Giyim Modelleri2018 Tesettür Giyim Modelleri

  • Somon Desenli Elbise: Refka – Satın Al
  • GülKurusu Çiçekli Elbise: Refka – Satın Al

Sulu Boya Desenli Maksi Boy Elbiseler

2018 koleksiyonlarında desenler adeta binlerce şekle bürünüyor. Çiçek desenlerine alışkın olduğumuz tasarımlarda göze çarpansa sulu boya görünümü veren romantik baskılar. Bembeyaz bir elbisenin üzerinde çiçek açan capcanlı kırmızılar elbiselere hayat veriyor. Dolaplara mutlaka eklemeniz gereken sulu boya desenli uzun tesettür elbise modelleri, yaz boyu enerjinizi zirvede tutacak.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Etnik Elbise: Refka – Satın Al

Tığ İşlemeli Etnik Desenli Elbiseler

Moda dünyası yeni sezon koleksiyonlarında natürel tasarımlara geçiş yapıyor. Etnik desenler, Anadolu’dan ilham alan görünümler elbiselere bohem bir görünüm kazandırıyor. Detaylarda kendini gösteren tığ işlemeleri, boncuklar ve püsküller bu etkiyi ikiyle çarpıyor. Anneannelerin dolaplarından çıkıp gelmiş gibi gözüken bu parçalar modernize edilerek geçmişin izleriyle günümüze uyarlanıyor. Sezon boyu üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz hem rahat hem trend bu parçayı siz de mutlaka edinmelisiniz.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Ceket: Marina Rinaldi – 4855 TL

Feminen Renkteki Maskülen Üniformalar

Ceketin baş rol oyuncusu olduğu tesettür kombinler 2018 koleksiyonlarında zirveye oynuyor. Üzerinizden asla düşmeyecek bu maskülen formdaki üniformalar ise feminen renklerle canlanıyor. Yüksek bel kemerli culotte pantolonlarla birlikte kruvaze ceketlerin takım ruhuna, belki de romantik işlemeleri incecik bir triko eşlik edecek. Siz siz olun 2018’i takım ruhuyla zirveye çıkarın.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Baharın Kurtarıcı Tüvit Ceket ve Yelekler

Yeni sezon koleksiyonların gönülleri çelen tüvit ceket ve yelekler, serin bahar mevsimi için sıcaklık vadediyor. Görünümleriyle hem spor hem şık havadaki bu parçaların romantik duruşları da yadsınamaz. Stillere yeni bir güncelleme getirecek tüvit ceket ve yeleklerin baharlık tonlarından birer tane mutlaka edinmek gerek.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Elbise: Rochel Zoe

Kat Kat Fırfırlı Masalsı Elbiseler

2018 koleksiyonlarında dünya markaları masalsı tesettür elbise modelleri konu ediniyor. Görünümleriyle bir yanıyla eski zamanların romantik elbiselerini andıran tasarımlar bir yanıyla modernize edilerek günümüze yeni bakış getiriyor. Natürel tonlarıyla, kat kat fırfırlarıyla, dantel detaylarıyla zarif bir prenses edasına büründürecek elbiselerden mutlaka edinmelisiniz.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

  • Kamuflaj Desenli Kap: Bislife – Satın Al
  • Kamuflaj Desenli Yelek: Casual By Dide – Satın Al

Kamuflaj Desenler Geri Döndü

Kamuflaj desenleri sportif tasarımlarda görmeye alışkın olanlar 2018 koleksiyonlarında kabuk değiştiren parçalara çok şaşıracak. Pileli şık bir etek görünümdekş kamuflaj desenler, ya da şı kbir ceketteki kamuflaj desenler şimdiden çokça ilgi görüyor. Yeni sezonda stil güncellemesi için kamuflaj desenli şık bir parçayı dolaplara eklemeden geçmeyin.

2018 Tesettür Giyim Modelleri

Ekose Ceket: Benin – Satın Al

Yaz Görünümlü Ekose Ceketler

Kış sezonunda paltolarda, kabanlarda tutku uyandıran ekose şimdi de ternçkotlar, ceketlerde. Koyu zemin renklerinin yerini alan beyazlar üzerindeki rengarenk ekose çizgilerine aşık olmamak elde değil. Siz siz olun 2018 yılında dolaplara yaz görünümlü ekose bir ceket ekleyerek, şıklığın, konforun, trend görünümün keyfine varın.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir