2018 Kış Sezonunu Etkisi Altına Alan “Bulut Rengi” Nasıl Kombinlenir?

2018 Kış Sezonunu Etkisi Altına Alan “Bulut Rengi” Nasıl Kombinlenir?

Yeni sezonu etkisi altına alan “bulut rengi”, sokağın yeni cool’u olmaya davet ediyor. Tasarımcıların süzgecinden geçen, kusursuz parçalarla buluşan bulut rengi, güçlü siluetlerin özgüvenli rengi oluyor. Kış koleksiyonlarına ferahlık, sakinlik ve yüksek enerji katan dünya markalarının en güncel trend rengi, zirvedeki yerini de aldı.

Bulut rengi, kirli beyazlar, ekrular, griye kaçan tonlarıyla sezonun estetik oyunlarını sokağa yansıtıyor. Kimi zaman kıyafetlere parça parça, kimi zaman baştan aşağı, kimi zamansa sadece ayakkabılara yansıyan bulut renginin çekim alanı genişliyor. İşte sezonun iddiası bulut rengi nasıl kombinlenir, gelin göz atın.

Bulut Rengi Elbiseyle Rengarenk Trikolar

Parçalı bulutlu havalarda kirli beyaz tonlarıyla sezonun it’i olan elbiseler, elegan görünümleriyle çekim alanını genişletiyor. Bulut renkli elbiselerle en yakışansa rengarenk desenli triko hırkalar oluyor. Beyazın soğukluğunu ısıtan sıcacık renkler düşen ısıyı yükseltiyor, şıklığı da beraberinde taşıyor. Havalı görünümü ikiyle çarpmak içinse taba renkli kalın kemerler bel vurgusu yapıyor. Trend görünümü cool şıklıkla buluşturuyor.

Bulut Rengi Triko Takım & Kırmızı Kaban

Kış mevsiminin karamsar havasından ancak ve ancak kontrast renk uyumlarıyla çıkabilirsiniz. Bunun içinse ilk seçenek bulut rengi triko takımlar. Sezonun diğer trend rengi kırmızıyla bütünleşen bulut rengi, enerjiyi zirveye çıkarmaya aday. İkilinin bir aradaki yüksek uyumu, capcanlı siluetleri, dinamik görünümleri yakalarken iddialı şıklıklarıyla gündeme oturuyor.

Elbise: Refka – Satın Al

Baştan Aşağı Bulut Rengiyle Elegan Görünüm

Kış mevsiminde siyaha, kahverengiye ve dahası karamsarlığa bürünmek zorunda değilsiniz. Aksine sezonun bu koyu algısına iç ferahlatan başlangıçlar yaparak şıklığı yakalayabilirsiniz. Soğuk havanın sıcacık trikolarıyla buluşan kirli beyaz, ekru ve griye kaçan beyazlar elbiselerde, etek tunik ya da pantolon tunik takımlarıyla karşımıza çıkıyor. Bu sakin görünümü baştan aşağı kullanıp sadece ışıltılı aksesuarlarla şıklık nasıl olur gösterin.

Bulut Rengiyle Siyah Palto Cool’luğu

Dünya markalarının koleksiyonların en göze çarpan bulut rengi tasarımlara paltolar hayat verdi. Oversized, geniş omuzlu paltolar kirli beyazların en cool tonuyla göze çarptı. Yeni sezonda dolaplara muhakkak girmesi gereken bulut rengi paltoları ise siyah şallar, siyah deri çizmelerle kombinleyin. Bulut renginin siyahla uyumuna siz de hayran kalacaksınız.

Bulut Rengi Kazak & Mavi Etek & Çizme Üçlüsü

Kış sezonunda hükmünü gönlünce süren gökyüzü mavisi, trend rengimiz bulutla havalanıyor, havalanıyor ve göklere uçuyor. İki rengin bir aradaki cool tavrı, kozmopolit kadının görünümlerine yansıyor. Koleksiyonları etkisi altına alan mavinin en havalı tonu, beyazın asaletiyle farkını tekrar ortaya koyacak. Bu kombine ise uzun çizmeler çok yakışacak.

Beyaz Tesettür Giyim Modelleri ve Kombinleri

Sokak Stillerine Bulut Rengiyle Gri Trikolar

Sokak stillerine koyu gri sıcacık kloş etekler, bulut renkli kazaklar ve bulut renkli şişme montlar uyarlanıyor. Bu kombinse kimi zaman içler dışlar çarpımına uğruyor; koyu gri elbiseler bulut renkli kabanlarla kombinleniyor. Koyu grilerlerle buluşan bulut renginin uyumu giyinme sanatına dönüşüyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir