2018/19 Sonbahar – Kış Sezonunun En Güzel 10 Palto Modeli

2018/19 Sonbahar – Kış Sezonunun En Güzel 10 Palto Modeli

2019 Tesettür Palto Modelleri

Soğuk havalara karşı gardınızı 2018/19 sonbahar – kış koleksiyonlarındaki en güzel 10 palto modeliyle alın.

Sıcaklık dereceleri düşerken şıklığı yükselten birbirinden ikonik paltolar, tesettür kombinlere son vuruşunu yapacak.

2019 Tesettür Palto Modelleri

Palto: Nihan Tekstil

Renkleri, desenleri ve dokunma hissi uyandıran kumaşlarıyla soğuk kışa kalkan olacak palto modelleri kış alışverişi öncesi rehberiniz olacak. Kuralına göre oynayan tasarımlarla, stil ışınığınızı yükseltmek için gelin sezonun en iyileriyle tanışın!

Kuaybe Gider Ekose Desen Palto

Palto – Kuaybe Gider

Ekose Desen Palto

Tasarımları ele geçiren ekose desen, sezonun ikonik paltolarıyla işbirliği yapıyor. Yıldızını her sezon biraz daha parlatan dört köşe şekiller, oversize paltolara yepyeni bir hava katıyor. Neredeyse her markanın koleksiyonunda bin bir rengiyle karşımıza çıkan ekose desenli paltolar, Kuaybe Gider‘in yeni sezon koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor. Maskülen ve sportif duruşlarıyla ‘en’ler arasına girmeyi başaran tasarımlara dolaplarda yer açmayı unutmayın.

Latifa Kırçıllı Palto

Palto – Latifa

Kırçıllı Palto

Buzları eriten paltolar arasında kendine ayrı bir yer edinen kendinden desenli tasarımlar, kombinlere son vuruşunu yapacak. Ayak bileklerine kadar uzanan havalı parçalar, kırçıllı dokularıyla farklı bir tavrı yakalamayı başarıyor. Latifa‘nın yeni sezonunda bir adım öne çıkan tasarımların kusursuzluğuna siz de şahitlik edin.

Kevser Sarıoğlu Mavi Palto

Palto – Kevser Sarıoğlu

Peluş Palto

Yumuşacık dokularıyla sıcacık bir havaya yakalayan peluş paltolar, kimi zaman yün dokularıyla kimi zaman kürk görünümleriyle soğuk havalara gardını alıyor. Dolaplarda mutlaka yer açmanız gerekecek peluşlar mevsimin olmazsa olmazı. Kevser Sarıoğlu‘nun yeni sezonunda kendine çeken mavi peluş paltosu da ‘en’ler listesinde çoktan yerini aldı.

Zühre Pelerin Palto

Palto – Zühre

Pelerin Palto

Yüksek modanın büyülü mensubu pelerinler, kışa meydan okuyanlar arasında. Yün karışımlı kumaşlar, yarasa kollar, geniş kalıplar ve havalı kesimler… Kimi desenleriyle hareket kazanıyor kimi etek uçlarından sarkan püskülleriyle ve bazıları da fırfırları ya da fiyonklarıyla öne çıkıyor. Zühre‘nin yeni sezon koleksiyonunda da karşımıza çıkan fırfır kollu pelerin de en güzeller listesinde başı çekiyor.

Nihan Kürk Yakalı Manto

Kürk Yakalı Palto – Nihan: Satın Al

Kürk Yakalı Palto

Kış sezonunun yıldız parçası kürkler, her sezon yenilenerek karşımıza çıkıyor. Vahşi desenlerle tasarlanan parçalara karşı sadece yaka ve kollara detay olarak işlenen kürkler daha ilgi görüyor. Hemen hemen markanın koleksiyonunda karşınız çıkacak yakalara dolanan kürk detaylı paltolarla yıldızı parlatmaya hazırlanın.

Massimo Dutti Kırmızı Palto

Palto – Massimo Dutti

Kırmızı Palto

2018/19 sonbahar – kış sezonuna enerji katan bir parça varsa o da hiç şüphesiz kırmızı paltolar. Bu iddialı görünümün baş rol oyuncusu, tek başına bir kombini ayağa kaldırmaya hazır. Massimo Dutti‘nin yeni sezon koleksiyonunda da karşımıza çıkan maksi boy kırmızı paltoya hayran kalmamak elde değil.

Mango Beyaz Palto

Palto – Mango

Beyaz Palto

Beyaz giyer kış günü deyimi, bu sezon gerçek oluyor. Beyaz palto, beyaz kazak, beyaz ayakkabı ve beyaz pantolon. Baştan aşağı ak pak bir kombine merhaba deme zamanı geldi de geçiyor. Elegan bir görünümün formülü olan parçalara şans verirken, en’ler arasına giren Mango‘nun beyaz paltosuna da göz atın.

Massimo Dutti Deri Palto

Palto – Massimo Dutti

Deri Palto

2018/19 sonbahar – kış sezonunda deri kuşatması yaşanıyor. Matrix filmlerinden çıkıp gelen deri pardösü ve paltolar da karakteristik görünümleriyle büyülüyor. İkonik bir stilin as parçası olacak deri paltolarda siyah, haki, bordo tonlarını deneyin, Massimo Dutti‘nin maksi boy tasarımına da şans vermeyi unutmayın.

Pure Giyim Gri Palto

Palto – Pure Store

Gri Palto

Sezon koleksiyonlarında alışık olduğumuz kahve tonlarından sıyrılıp bir adım daha öne çıkan renkler var. Kırmızı ve beyazla rekabete girişen puslu griler de bunlardan biri. Paltolara bambaşka bir görünüm katan bu renk, Pure markasının yeni sezonunda ışıldayan tasarımıyla en’ler listesinde yerini alıyor.

Massimo Dutti Mavi Palto

Palto – Massimo Dutti

Elbise Palto

Bir dış giyim parçası mı, yoksa bir elbise mi? Ayırt etmesi zor tasarımlar, yeni sezon koleksiyonlarında oldukça popüler. Kimi bele dolanan kalın kemerleriyle kimiyse yakalarda atkı görevi gören fiyonklarıyla karşımızda.

Sezonun en trend dış giyim ürünlerini bir arada görmek ve dilediğiniz modeli %50’ye varan indirimlerle satın almak için online alışveriş sitemiz alisveris.yesiltopuklar.com ‘a tıklayınız.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir