2018/19 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarından 5 Palto Modeli ile 5 Kombin

2018/19 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarından 5 Palto Modeli ile 5 Kombin

Kahve Palto

Kışın en göz önünde parçası paltolar, soğuktan korurken bir yandan da stilinizin gücünü yansıtıyor. 2018/19 sezonunda iddialı görünümleriyle oldukça ses getiren tasarımlar, bir araya geldiği parçalarla şıklığı sağlamlaştırıyor. Bir yandan kıyafetleri kısmen gizlerken bir yandan da kıyafetlerin havasını değiştiren palto tasarımlarıyla nasıl kombin oyunu oynanır, gelin öğrenin.

Oversize Maksi Ekose Palto Kombini

Ofis Stili

Oversize Maksi Ekose Paltoyla Triko Elbise Kombini

Sezonun yüksek sesli parçaları arasında ekose paltolar yer alıyor. Hem de en karizmatik en havalı halleriyle. Maksi boyları ve oversize kesimleriyle iddiası yüksek parçalar arasında adını yazdıran paltolar, dolapların da jokeri. Tek başına bir kombini ayağa kaldıracak dört köşe çizgileriyle enerjiyi yüksek tutan tasarımlar, uzun boyları ve geniş kesimleriyle kıyafetleri neredeyse kapatıyor. Triko elbiselerin hafif vücudu saran halleri gün içinde biraz rahatsızlık verirken, bu sevilen parçayı bu gibi paltolarla kombinlemek en doğru görünümü verecektir. Bu kombine zarif çorap bootie’ler, zincir askılı küçük çantalar ve elbisenin beline dolanan kemerler ve kolyeler eşlik edebilir.

Kırmızı Palto Kombini

İddialı Şıklık

Kırmızı Palto & Deri Pileli Etek

Bugün her zamankinden şık olmak diyorsanız, soğuk havalar sizi düşündürmesin. Tam da böyle zamanlar için kırmızı paltolar imdada yetişiyor. Tek başına şıklık için yeterli olan bu tasarımlar, sezonun en havalısı deri pileli etekleri de yanına alıyor. Eteklerinizle eşleşecek siyah boğazlı kazaklar ve siyah şal ayakkabı hatta çantalarda tek iddiayı kırmızı palto sağlamalı. Aksesuarlarla bu kombine gümüş ışıltılar katmak da elinizde.

Oversize Parçalarla Tesettür Kombin

Cool Havalar

Oversize Paltolara Oversize Eşleşmeler

2018/19 sonbahar – kış koleksiyonlarda tesettürlü kadınları sevindirecek en değerli parçalar oversize kesimlerle karşımıza çıkıyor. Yünlü dokularıyla soğuk havayı ısıtan bu tasarımlar, çizgi desenleriyle de cool havasını güçlendiriyor. Gençlik aşılayan bu parçalar kendisi gibi oversize eşleşmelere de açık. Bol pantolonlar, bol gömlekler, sneaker’larla hafta sonuna sportif hava katacak kombininizle enerji dolu bir gün geçirin.

Gri Paltolarla İkonik Kombinler

İkonik Duruş

Puslu Gri Paltolara Kirli Beyaz Çizmeler

Kış günlerinin soğuk iklimini beyaz ve grilerle karşılayın. En havalı it-girl’lerin stillerinde kendini bulan bu iki rengin muhteşem uyumu, sezonun ikonik tasarımlarıyla iş birliği içinde. Yumuşak dokulara sahip gri kaşe paltolar, bol ve dökümlü kesimleriyle ara boy hizasında bitiveriyor. Bu havalı parçayla iyi bir görünüm yakalayan da yine uzun dökümlü kirli beyaz çizmeler. Paltoların içine pileli etek – beyaz kazak, beyaz triko elbise kombinleyebilirsiniz. Sadece bu iki rengi baştan aşağı kullanarak aynı zaman ton sür ton trendini kombine adapte ederek ince uzun bir görünümü yakalayabilirsiniz.

Pembe Paltoyla Tesettür Kış Kombini

Romantik Kış

Pembe Paltoyla Kontrast Kombin

Ton sür ton trendine kafa tutan kontrast uyumlar zıtlıkları buluşturmayı seviyor. Kışın baş rol oyuncusu siyahla yazın sevileni pembeler yan yana en iyi duruşlarını yansıtıyor. Pembe paltolar karanlık mevsime enerji katarken yanına vinil, rugan, parlak siyah bootie’leri alıyor. Takım parçalarsa bu havalı kombine cool’luk katacak en eforsuz seçimlerden.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir