2017 Yılının Rengi Yaprak Yeşili ile 3 Farklı Yaz Kombini

2017 Yılının Rengi Yaprak Yeşili ile 3 Farklı Yaz Kombini

Yeşil Tesettür Kombinler 2017

Tulum: Zehrace – Satın Al

Her yıl yepyeni bir renk parlıyor ve neredeyse baktığımız her yerde fark etsek de etmesek de karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yılın rengi Marsala’ya gözlerimiz alışmıştı ve aramızda adeta bir bağ oluşmuştu ki 2017 yılında karşımıza “Yaprak Yeşil“i çıktı.

Yeşil Tesettür Kombinler 2017

Elbise: AybikeStil – Satın Al

Yaprak yeşilinin taptaze görünümü ile adeta büyülendik. Doğaya, doğala, tazelenmeye çağrı yapan bu renge aslında hepimizin çok ihtiyacı vardı. 2017 yılını milat olarak kabul edişin ve yeniliğe açılan ilk adımın sembolü olan “yeşil” tabii ki Yesiltopuklar.com editörlerince herkesten çok daha fazla sevildi. Şimdi sezonun bu rengini 3 farklı kombin ile ele almaya ne dersiniz?

Yeşil Tesettür Kombinler 2017

Tunik: Maje – Eşarp: Echo

1. Tesettür kombin önerisi olarak bu sezon yeşilin en yakıştığı Maje imzalı elbise tuniği seçtik. Bu parçayı biz kadar sizlerin de çok seveceğinden eminiz. Böyle bir tuniği pastel tonlarla kombinleyebileceğiniz gibi sonbahar kış aylarında siyahlarla da kombinleyebilirsiniz.

Yeşil Tesettür Kombinler 2017

Etek: Bambah – Gömlek: Tory Burch

2. Tesettür kombin önerimizin baş rol oyuncusu yeşil kabarık etek! Evet, kabarık etekler bu yaz hızlı bir yükselişe geçti. Özellikle kemerlerle spor bir görünüme kavuşan ve sneaker’larla her an zinde hissetmemizi sağlayan kabarık etekleri yüksek topuklarla da kullanmayı çok seviyoruz.

Yeşil Tesettür Kombinler 2017

Gömlek: Max Mara

3. Tesettür kombin önerimizde sezonun iki trendine de gönderme yapıyoruz. Yaprak yeşili nasıl ki sezonun rengi ise yaprak desenleri de sezonun vazgeçilmez desenleri arasında yer alıyor. Öyle ki ev dekorasyonundan çanta ve aksesuarlara kadar sıçrayış yapan bu deseni mutlaka kombinlerinizde kullanın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir