2017 Yaz Sezonunun En Güzel Etekleriyle Tanışın

2017 Yaz Sezonunun En Güzel Etekleriyle Tanışın

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

2017 yaz sezonunun capcanlı renk ve desenlerine bürünen etekleriyle tanışın! Sokak stilinin rahat kesimlerini odağına alan tasarımlar, tül, dantel, plise dinamizmiyle buluşurken çiçekleri ve çizgileri yola getiriyor.

Sofistike görünümlerin süper kahramanı etekler, baharın hafifliğiyle şehri temsil etmeye hazır. Göz alıcı tesettür kombinler için ilham kaynağınız alacak 2017 yazının “en iyi etekleri” merceğimiz altında!

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Kombinler Yeşile Doyacak

Yeni başlangıçların sembolü yeşil, 2017 yazının hit rengi! Doğa yeniden canlanırken stilinizi restore edecek yeşil dinamiğindeki etek tasarımları, taze ve ferah bir nefes etkisi yakalıyor. Modern hayata adapte olan etekler, doğanın yeşillikleriyle buluşuyor. Yeşil çiçekler ve yapraklar tasarımlara konu olurken kloş eteklerin havalı duruşu natürel görünümlerin baş tacı. Yeşilin beyaz ve sarıyla buluşmasıysa canlılığın verdiği enerji ikiye katlıyor.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Mavi-Beyaz Çizgilerle Yönümüz Belli

2017 yazına damgasını vuran çizgili etekler minimalizmin dozunu maksimal harekete dönüştürüyor. Cool’luğun tartışmasız ilk adımı olan tasarımlar, alternatif stil oyunlarıyla en iyiler arasına adını yazdırıyor. Mavi – beyaz çizgilerin yakın arkadaşlık kurduğu etek tasarımları, yönünüzü engin denizlere, masmavi gökyüzüne neşe dolu tatillere çeviriyor. Sokağın anahtar parçaları haline gelen etekler, marin stille konforu zirveye taşıdığı gibi spor şıklığa sofistike yorumlar getiriyor.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Masalsı Kombinlerin Rengi Pembe

Yeni sezonda pembenin sesi iyiden iyiye yükseliyor. Feminen, romantik ve şık üçgenini tek başına üstlenen naif renk, eski kadar kırılgan değil. Güçlü ve karakteristik tasarımlarda sesini yükselten pembe 2017’de adeta manifesto yayınlıyor. Açıktan koyuya her tonuyla bütün sezonun baş rolü olacak pembe, kloş eteklerde havasına hava katıyor. Pembe eteklere eşlik eden romantik çiçeklerse ilkbahar müjdesini stillere katıyor.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Plise Etek: Kayra – Satın Al

Dinamizmi Zirveye Taşıyan Pileler

Yüksek modada son birkaç sezondur söz sahibi olan pilili etekler, 2017’de de hızlı yükselişine emin adımlarla devam ediyor. Bir o kadar genç bir o kadar dinamik duruş sergileyen tasarımlar şıklığın yeni süper kahramanı.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Denim Etek: Neways – Satın Al

Mükemmelin Peşinde Denim

Moda dünyasındaki başarısını sokaklara taşıyan denim, sezonun anahtar parçası. Başarılarla dolu kariyerini etek tasarımlarında da gösteren denimler, uyumlu halleri cool tavırları ve sportif şık duruşlarıyla kombinlerin vazgeçilmezi oluyor.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Safari Etek: Kayra – Satın Al

Doğanın Saf Görünümleri

Sımsıcak yaz günlerine en çok doğal renkler ve kumaşlar yakışıyor. Organik stilleri modern görünümlerle buluşturan kozmopolit parçalar, saflığa yakın olmayı tercih ediyor. Nude tonlarla desenli etekler, bembeyaz pamuk kumaşlarla tasarlanan dantel etekler en iyiler arasına adını yazdırıyor.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Simli Etek – Satın Al

Işık Saçan Tasarımlar

Metalik, brokar, simli, payetli… 2017 sezonunda etekler göz almaya devam ediyor. Pileli eteklerin metalik görünümleri, simli kumaşların ışıltısına bir de brokar kumaşlı midi etekler dahil oluyor. Bir sultan edasıyla koleksiyonlarda yer alan tasarımlar, şıklığın yeni adresi.

2017 Yazlık Tesettür Etek Modelleri

Plise Etek: Missemramiss – Satın Al

Blok Renklerle Güçlü Stil

Gök kuşağının renklerini taşıyan etekler, bloklara bölünüp baharı temsil ediyor. Turuncu ve yeşiller, pembe ve maviler kontrast tüm renkler bir tasarımda buluşuyor. Her görünümüyle ölçülü şıklığı koruyan parçalar, karakteristik stillerin dengesi oluyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir