2017 Koleksiyonlarından En İyi 20 Elbise Modeli

2017 Koleksiyonlarından En İyi 20 Elbise Modeli

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Dünya markalarının minimalist koleksiyonlarına yansıyan şık ve konforlu elbiseler gün ışığına kavuştu. Bol kesimler, uçuş uçuş dokular, minimal desenler… Abartının yerini alan ölçülü giyim, en çok elbiselerde hayat bulurken yeni sezonun bu iddialı konukları, modern yorumlarla sergilendi.

Üst düzey konforu ilke edinen dünya markaları, maksi boy desenli elbiselere tutkuyla bağlandı. Valentino’dan Tory Bruch’a, Gucci’den Dolce Gabbana’ya… 2017 koleksiyonlarından radarımıza takılan en iyi tesettür elbise modelleri bu yazımızda merceğimiz altında.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Tory Bruch

Kaftan Elbiselere Modern Yorum

Bir elbise düşünün ki hem geleneksel hem modern, hem konforlu hem de şık. 2017 koleksiyonlara yansıyan kaftan elbise modelleri, tam da bu muhteşemliği içeriyor. Bol kesim maksi boy elbiseler, retro bir tavrı sergilerken sezonun en popüler renk tonlarını desenlerine hapsediyor. Turucunun, yeşilin, beyazın, pembenin ve mavinin en naif tonları, en minimal çiçekleri taşıyor.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Inayah

Organik Görünüme Beyaz Elbise

Organik görünümlü tavır, 2017’nin ruhunu açığa çıkarıyor. Bembeyaz elbiseler, uzun boyları ve salaş kesimleriyle tutku uyandırıyor. Yaza doğru adım atarken ferahlık hissiyini ve tazelenmiş ruhu veren tasarımlar, kimi zaman şifonla kimi zaman dantelle kimi zamansa pamuklu kumaşların sakinliğiyle vurgulanıyor.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Sonia Rykiel

Denim Mavisi Sokak Stilinin Yıldızı

Dünya markalarının koleksiyonlarında oldukça yer bulan denim mavisi elbiseler, sadece podyumlarda kalmayacak. Sokak stilini yükselen yıldızı olan bu tasarımları ilkbahar – yaz sezonunda sıkça göreceksiniz.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Valentino

Minimalizme Vurgu Yapan Tasarımlar

Mütevazı moda akımıyla yeni yeni tanışan dünya markaları, muhafazakar kadının tutkusunu arttıracak tasarımlara imza atıyor. Bol kesim, vücut hatlarını belli etmeyen, maksi boy tasarımlar, en sade ve en gösterişsiz halleriyle sergileniyor.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Valentino

Doğanın Taze Fikri Yeşil

2017’nin rengi yeşil, en sevilesi halini elbiselerde yansıtıyor. Doğanın bu taptaze fikri, ferah duruşuyla koleksiyonlarda boy gösteriyor. Üzerine işlenen minimal formlardaki desenlerse, yaza dinamik bir his uyandırıyor.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: DVF

Çiçekler Elbiselerde Açıyor

Doğanın sanat eserleri elbiselere işleniyor. 2017’nin en güçlü desenlerini yansıtan naif çiçekler, kimi zaman romantik kimi zaman fazlasıyla enerjik. Sezonun karakteristik baskıları, koleksiyonlara onlarca farklı görünümüyle yansırken, bu yükselen yıldızın bir parçası olmalı.

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Valentino

Özgür Kesimlerle Yükselen Enerji

Dünya markaları yeni sezonda gençlerin dilinden konuşuyor. Kimi zaman bir kır bahçesi edasıyla sergilenen floral desenli elbiseler kimi zaman kesimleriyle hareketleniyor. Kloş etekler, uçuş uçuş dokular ahenkle baharı selamlıyor. Elbise yakalarına, kollarına ve etek uçlarına dinamizm kazandıran fırfır trendi ise ilkbaharda da yükselişine devam ediyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Tesettür Elbise Modelleri 2017

Elbise: Dolce & Gabbana

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir