2016 Yazının En İyi 20 Kap Modeli

2016 Yazının En İyi 20 Kap Modeli

Kayra 2016 Yaz Kap Modelleri

Tesettürlü kadının vazgeçilmezi kaplar, 2016 yazında da tüm ihtişamını sürdürdü. Koleksiyonlarda kreatif seçeneklerle boy gösteren tasarımlar, modern kesimleri zamansız halleriyle tutku uyandırıyor. Muhafazakar kadının ihmal edilemez parçası kapların, birbirinden özel top 20 listesini hazırladık!

Zühre 2016 Yaz Kap Modelleri

Kapların Belini Kemerler Sardı

Yazın sıcak havaları için serin fikirlerle karşımıza çıkan markalar, yumuşacık ve incecik kumaşlarının en naif halini dış giyim ürünlerinde işliyor. Vücudu sarmayan kesimlerle, bol ve dökümlü tasarımlara yer verilirken bele dolanan kemerler de alternatif kombinler sunuyor. Kimi zaman önü açık bırakılıp kullanılan bu parçalar kimi zaman da sıkılan kemerlerle kullanılıyor. Her türlü şıklığı elden bırakmayan kap modelleri sezonun en sevilenlerinden.

Zühre 2016 Yaz Kap Modelleri

Sezonun Rengi Sar Kaplara Enerji Katıyor

Dış giyim parçalarında kullanılan belli başlı renklere – krem, taş, kahve, siyah, lacivert – yazın öne çıkanları da ekleniyor. Hem güneşin rengini sergileyip hem de güneşin sıcaklığını kendinden uzak tutan sarı, kaplara enerji katıyor. Klasik renklerden sıyrılıp dinamik bir kombin oluşturmak isteyenler için iyi bir fikir olan bu tercih, top listemizin en değerlilerinden.

Seçil Store 2016 Yaz Kap Modelleri

Tek İhtiyacınız Olan Sportif Kaplar

Sıcak havalarda kat kat giyinmektense tek parçayla hem şık, hem rahat hem de serin bir gün geçirmeniz mümkün. Fermuarlı, detaylarıyla sportif ve şık olan kap tasarımları renkleriyle de kreatif bir hal alıyor.

Tuğba Venn 2016 Yaz Kap Mdelleri

Şıklığı Elden Bırakmayan Tasarımlar

Kombinleri tek başına şıklığa taşıyacak bir parça varsa o da hiç şüphesiz dış giyim ürünleridir. Kesimleri, renkleriyle kusursuz tasarımlar sunan markaların elegan ve sofistike parçaları kendine hayran bırakıyor.

Yeşim Özcan 2016 Yaz Kap Modelleri

Ne Kadar İnce O Kadar Güzel

Yaz sezonunda dış giyimde en çok önem verdiğimiz özellik, incecik bir kumaşa sahip olması. Kavurucu sıcaklar varken başka da bir fikir aklımıza gelmezken markalar, bu hale ikonik tasarımlarını ekliyor.

2016 Yazının En İyi 20 Kap Modeli

Görünümün Güçlü Parçası Siyah Kap

Hazırlanan her top listesinde mutlaka siyah bir parça vardır ve olacaktır. Asaletin, zarafetin timsali olan siyah, her tasarıma anında bir şıklık katıyor. Bunun en güzel halini ise dış giyim ürünlerinde gösteriyor. Her mevsimde olduğu gibi 2016 yazına da siyah bir kap, kombinlerin güçlü parçası.

Moodbasic 2016 Yaz Kap Modelleri

Gençlik Hareketini Uyandıracak Tasarımlar

2016 yazında markalar birbirinden özel tasarımları koleksiyonlarında yer verirken gençleri de unutmadı. Her zevke her ana özel kimi zaman sade kimi zaman hareketli tasarımları işledi ve genç gönülleri fethetti.

Armine 2016 Yaz Kap Modelleri

Masmavi Bir Yaz İçin Kaplar

Sezon alışverişinde kaçınılmaz bir durum varsa o da kesinlikle mavi renktir. Her parçada ayrı bir güzel duran mavi, en çok da dış giyime yakışıyor. Kimi zaman çizgilerle kimi zaman farklı geometrik desenlerle buluşan mavi en sade haliyle bile aşk dolu.

2016 Yazının En İyi 20 Kap Modeli

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir