2016 Yazının En Güzel 30 Elbise Modeli

2016 Yazının En Güzel 30 Elbise Modeli

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Yazın sıcağıyla bütünleşen stil ikonu elbiselerin etkisini siz de keşfedin! Güçlü trendlerin işlendiği kimi zaman minimal, kimi zaman sportif kimi zaman da oldukça şık elbiseler, her mekana günün saatine entegre ediliyor.

Dünya markalarının koleksiyonlardan fırlayıp tesettür giyime sıçrayan yıldızı yüksek elbiselerle yaz sizin! İşte merceğimiz altına giren 2016 yazının en güzel tesettür elbise modelleri!

Valentino, Etro, Hermes, Dolce Gabbana, McQueen, Gucci, Lanvin… Dünya modası 2016 yaz sezonunda elbiselerde buluşuyor, onlarca farklı tasarıma koleksiyonunda yer veriyor. Hem oldukça muhafazakar hem de oldukça şık!

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Dünyayı Saran Floral Etki

Her yaz sezonunda sıklıkla karşılaştığımız floral desen, 2016 yazında etkisini iyice arttırıyor, adeta zirveye oturuyor. Rengarenk çiçeklerin serpiştirildiği elbiselerse şifonun uçuş uçuş haliyle cezbediyor.

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Biraz Etnik Biraz Geleneksel

Nostalji prensesi olmaya ne dersiniz? Geçmişin izlerini günümüze modern çizgilerle taşıyan markalar, tam anlamıyla özlemimize son veriyor. Retro sanatı kimi zaman etnik kimi zaman oldukça geleneksel. Renklerin ahengiyle en güzeller arasında olmasına imkan tanıyor.

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Tropikal Yaz İzleri

Hawainin sıcak renkleri, dünya markalarında hayat buluyor. Modaya dinamik bir hal katan tropikal izler, serin fikirlerle, şifonun akıcı, uçuş uçuş haliyle adeta iç ısıtıyor.

Kuaybe Gider Elbise Modelleri

Şifon ve Şile Bezi Kumaşlar

Desen, kesim, tasarım ne olursa olsun markaların elbiselerde vazgeçemediği iki şey var. Şifonun havalı tarzı, şile bezinin sıcaklardaki serin tutuşu. Desenler, nakışlarla detaylandırılan bu vazgeçilmez ikili, elbiselere ayrı bir duruş katıyor. Ketenin de elbiselerdeki yeri yadsınamaz.

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Pile Şıklığı Şimdi Elbiselerde

2016 yazını etkisi altına alan elbiselerde, pile detaylar, sportif kesimlere şık bir hal katıyor. Sadeliğin hüküm sürdüğü tasarımların hem şık hem minimalist sportif halleriyle sezonun en iyilerinden.

Uzun Elbise Kombinleri 2016 Yazlık Tesettür Elbiseler

Elbise: Dolce & Gabbana

Eğlenceli Figürler

Elbiselerin tek düzeliğinden sıkılan tasarımcılar sezona eğlence katmayı ihmal etmiyor. Kimi zaman desenlerle verilen hareketlilik kimi zaman da farklı figürlerle işleniyor.

Dünya markalarında olduğu gibi tesettür giyim markaları ve tasarımcıları da sezonun ruhunu kusursuz işliyor. Minimalist, sportif ve cool elbiseler, muhafazakar giyinen kadınların en sevileni oluyor.

Uzun Elbise Kombinleri 2016 Yazlık Tesettür Elbiseler

Elbise: REDValentino

Enerji Veren Yaz Renkleri

Sokak stilinde, tatillerde, gezmede, seyahatte yazın kavurucu sıcağında en iyi çözüm bol elbiseler, açık renkli tasarımlar. İşte tasarımcıların ihmal etmediği bu hallerle, kusursuz kesime sahip elbiseler göz alıyor.

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Desenin Her Hali Elbiselerde

Sezonun en güzel elbiseleri sade ya da desenli halleriyle koleksiyonlarda yer alıyor. Şıklıktan ödün verilmeyen parçalar, kimi zaman floral, kimi zaman geometrik kimi zaman da su baskılarıyla tasarlanıyor.

Uzun Elbise Kombinleri 2016 Yazlık Tesettür Elbiseler

Elbise: Oscar de la Renta

Gömlek Elbise Aşkı

Dünya modasında olduğu gibi tesettür giyimde de sıklıkla karşımıza çıkan çizgiler, elbiselerde en güzel hallerinden birini yaşıyor. Çizgiler gibi sezondaki yükselişine devam eden gömlek elbiseler de yaz sıcağında bir harika!

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Zamansız Siyah Asaleti

Modası, zamanı asla geçmeyen siyah elbiseler, farklı kesimlerle kusursuz bir hal alıyor. Püskülle, şifonla, hareketli kesimlerle tasarlanan elbiseler, her zaman elegan her zaman asil.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir