2016 Yazının En Güzel 25 Etek Modelini Seçtik!

2016 Yazının En Güzel 25 Etek Modelini Seçtik!

Kayra 2016 Yaz Etek Modelleri

Etek uzmanlığınızı ispat edecek yazın en gözde etekleriyle güçlü bir stile adım atın. Tesettürlü kadının tutku haline getirdiği etekler, her anın vazgeçilmez parçası. 2016 sezonunda da her zamanki gibi sıkça karşılaştığımız farklı kesimdeki etek tasarımları, altın çağlarından birini yaşıyor. Sportif ve romantik, cool ve havalı… Her haliyle ikonik etekleri siz de keşfedin.

2016 Yaz Kloş Etek Modelleri

Şıklığın DNA’sı Eteklerle Değişiyor

Modanın çizgilerini yansıtırken tesettürlü kadının en sevdiği romantik modellerden kloş etekler, şıklığın DNA’sını değiştiriyor. Genellikle siyah – beyaz çizgilerin sıklıkla yer aldığı etekler, sade, tek renk minimal halleriyle de tasarlanıyor.

2016 Yaz Plili Etek Modelleri

Gününüz Mikro Plili Geçsin

Şıklığın ve sportifliğin her halini yansıtmak sizin elinizde. Kloş eteklerden pileli eteklere uzanarak bu duruşu yakalayabilirsiniz. İsterseniz sezonun sportif mikro pilililerini isterseniz de ışıltılı şık mikro pililileri. Gününüz nasıl geçsin isterseniz seçiminizi ona uygun yapın.

Annah Hariri Çiçek Desen Etek Modelleri

Çiçekler Şifonlarla Uçuşuyor

2016 yazı çiçek baskıları olmadan geçmez. Uçuş uçuş şifonlara serpilen rengarenk çiçekler, yaşam enerjisi veriyor. Sezonun en iyileri arasında olan bu harika tasarımlar dinamizmi zirveye taşıyor.

2016 Yazının En Güzel Etek Modelleri

Sportif ve Cool Tasarımlar

Sezonda sportiflik zirve yaparken, şıklığından ödün vermeyen cool havasını zirveye çıkaran tasarımlar, en iyiler arasında. Tabii hiç şüphesiz en konforlu seçimlerden. Yüksek modada söz sahibi olan sportif kesimler, kimi zaman desenlerle kimi zaman en sade halleriyle karşımıza çıkıyor. Eteklerde rastladığımız düğme detayları da şıklığı bir adım geri bırakıp sportif çizgide duruyor.

2016 Yaz Kot ve Keten Etek Modelleri

Denim Konforu mu Keten Konforu mu?

Sıcak yaz günlerinde rahatınızı bozmayacak en iyi kumaş tercihleri, denim ve keten oluyor. Serin fikirlerinin yanı sıra modayla da temas halinde olan bu tercihler böylece güçlü stilin de anahtar parçası.

Armine 2016 Yaz Siyah Beyaz Etek Modelleri

Siyah – Beyaz Klasik Formlu Tutku

Vazgeçilmez, kurtarıcı, asil, elegan, cool ve havalı… Siyah ve beyaz tasarlanan klasik formlu kalem etekler için sayılacak sıfat oldukça çok. Bu kadar özelliğe sahipken sezonun en iyileri arasında olmaması da asla düşünülemez. Kimi zaman bir arada kullanılan bu iki renk tek başına da iktidar olabilir.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

2016 Yazının En Güzel Etek Modelleri

Yorumlar

“2016 Yazının En Güzel 25 Etek Modelini Seçtik!” için bir cevap

  1. Hatice dedi ki:

    Şu önü düğmeli geniş grimsi etek hangi markanın biliyormusunuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir