2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

12 yılda 170 binden fazla izciye hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yaz İzci Kampı için kayıtlar başladı. Ümraniye Kent Ormanındaki alanda her yıl yaklaşık 10 bin gencin ağırlandığı kamp bu yıl 11 Temmuz’da başlayacak ve 11 Eylül’e kadar devam edecek. Kamp için ön kayıtlar ve detaylı bilgi ise izcilik.ibb.gov.tr adresinde…

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye İzcilik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen İBB Yaz İzci Kampı, her yıl yaz döneminde gençlerden yoğun ilgi görüyor.

2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Gençlerin Gelişimine Katkı Sağlanıyor

Ailelerin 10 – 15 yaş arası çocuklarını güvenle gönderdikleri İBB Yaz İzci Kampı, izci adaylarına eğlenceli, öğretici ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan eğitim programları sunuyor. Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından verilen eğitimlerle çocuk ve gençlerin sosyalleşmeleri, ekip halinde çalışma becerilerini geliştirmeleri, öğrenme şevki, keşfetme duygusu, doğayı ve çevreyi sevmeleri, doğaya uyum sağlayarak şartlara uygun yaratıcı fikirler ortaya koyabilmeleri, analitik düşünme becerisine sahip olmaları gibi pek çok konuda bilinçlenmeleri ve gelişmeleri sağlanıyor.

2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Kamp Dönemi 11 Temmuz-11 Eylül Arasında

11 Temmuzda başlayacak olan ve 11 Eylüle kadar birer haftalık dönemler halinde devam edecek olan İBB Yaz İzci Kampına katılmak isteyenler www.ibb.istanbul ya da izcilik.ibb.gov.tr adreslerinde bulunan ‘kayıt’ bölümüne giriş yaptıktan sonra katılmak istedikleri kamp dönemini seçerek ön kayıt yaptırabilirler. Ön kayıt yaptıran aileler veli izin belgesi, doktor onaylı sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraftan oluşan belgeleri kesin kayıt merkezlerine getirdikten sonra kayıt işlemlerini tamamlamış olacaklar. http://izcilik.ibb.gov.tr adresi 2016 İBB Yaz İzci Kampı Anadolu ve Avrupa yakalarındaki kesin kayıt merkezleri ve kampla ilgili tüm bilgilere erişim imkanı da sağlıyor.

2016 Yaz İzci Kampı İçin Kayıtlar Başladı

İBB Kampın Tüm İhtiyaçlarını Karşılıyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleştirilecek olan kampa her dönem olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin farklı birimleri bu yıl da destek vererek kampa katılacak izcilerin yemekten sağlığa, barınmadan temizliğe kadar her türlü ihtiyacını karşılayacak. İBB Yaz İzci Kampında ayrıca acil durumlara müdahale edebilmek için daimi olarak ambulans, doktor, sağlık ekibi ve itfaiye gibi müdahale ekipleri 24 saat boyunca aktif olarak görev yapacak.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir