2016 Tesettür Giyim Koleksiyonlarında Kış Renkleri

2016 Tesettür Giyim Koleksiyonlarında Kış Renkleri

Armine 2015-2016 Sonbahar Kış Kahverengi Deri Yelek

Dünya renk otoritesi Pantone 2015-16 sonbahar kış renklerini açıkladı! Daha önce detaylı şekilde açıkladığımız 2015-16 Kış Renkleri‘ni şimdi tesettür giyim markalarının yeni sezon koleksiyonlarında keşfe çıktık ve tesettür giyim markalarını markaja aldığımızda sezonun renk paletine uygun tasarımlar sunan markaları sizler için bir araya getirdik.

Sezon renklerini sezon parçalarıyla üzerimde taşımalıyım diyorsanız haberimizi dikkatle inceleyin!

Kayra 2015-2016 Sonbahar Kış Modelleri

Kapüşonlu Uzun Hırka: Kayra

Stormy Weather – Fırtınalı Hava:  Üzerinizde taşıdığınızda isminden de anlaşılacağı gibi fırtınalar estirecek olan bu renk kış parçalarını da etkisi altına alıyor.

İsmini ilk okuduğunuzda nasıl bir etki oluşturdu bilmiyoruz fakat zamansız ve göze batmayan etkisiyle kombinlerinizin vazgeçilmez nötr renklerinden biri olabilir. Güçlü tonajı ile kendi başına bile etkili ve şık bir duruş sergileyebilir.

Armine 2015-2016 Sonbahar Kış Modelleri

Pardesü ve Elbise: Armine

Marsala: Diğer tonlar için harika bir kontrast olan Marsala incelik isteyen kırmızı-kahverengi tonuyla harika bir görüntü sergiliyor.

Anında fark edilen ve doyurucu bir zenginlik sunan Marsala’yı kış sezonunun yaklaşması ile birlikte etkisini daha çok hissedeceğiz.

Tuğba Venn 2015 2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Kap: Nihan – Pantolon Etek: Tuğba&Venn

Oak Buff – Meşe Devetüyü: Fırtınalı havalarda bize bir umut ışığı gibi doğan  meşe devetüyü rengi adeta mutluluk saçıyor.

Klasik devetüyü renginin bir ton daha sıcağı olan bu renk iyi hisler uyandıran ruhu, rahatlatıcı etkisi ve sıcaklığı ile diğer renklerle de kolaylıkla kombinlenebilir.

Zühre-Pardesü-ve-Armine-Pardesü

Kaban: Zühre – Elbise: Armine

Biscay Bay – Biskay Koyu: Yemyeşil ve zarif deniz mavisi… Daha hareketli tonlara sıçrama yapmak isteyenler için müthiş bir ton olan Biskay Koyu rengi kıyafetlerinize serin bir dokunuş yapacak.

Yeşilin canlılık veren etkisi işe mavinin sakin niteliklerini birleştirerek ortaya çıkan bu ton kendine güvenen Biscay Körfezi’nin hoş ve cesur özelliklerini de içinde barındırıyor.

Armine 2015 2016 Sonbahar Kış Koleksiyon Modelleri

Ceket ve Palto: Armine

Cashmere Rose – Kaşmir Gülü: Romantik tonuyla baş döndürücü bir etki oluşturan Kaşmir Gülü rengi zengin tonajıyla lüks şehir yaşamına atıfta bulunuyor.

Bu rengi açık toprak tonlarıyla kombinleyerek harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir