2016 Tesettür Gelinlik Modellerinde Öne Çıkanlar

2016 Tesettür Gelinlik Modellerinde Öne Çıkanlar

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

En özel gününüz olacak anlarda her şeyin kusursuz olmasını istemekte tabii ki haklısınız. Gelinlik tasarımcıları oldukça çok olsa da “tesettür gelinlik modelleri” dendiğinde iş o kadar da kolay olmuyor. Kol ve omuz kısmı açık gelinlikleri de tesettüre uygun hale getirmek istediğinizde ise kimi zaman hayal ettiğiniz gibi durmayabiliyor. Bu sebeple ya tesettüre uygun bir gelinlik modeli bulmak ya da kendinizi güvendiğiniz bir tasarımcıya emanet etmek gerekecektir.

Yeni trendlere uygun hazırladığımız tesettür gelinlik modellerinde, özel gününüzde sizlere yardımcı olacak birçok ipucu bulacaksınız. İşte en özel gününüze ilham olacak tesettüre uygun gelinlik modelleri

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

Dantel, tül, brokar, mikado ve şifonun ön planda olduğu 2016 gelinlik modelleri, önceki sezondan birçok detay taşıyor. Dantelin zarafetine aplike oyunlar göz kamaştıran ışıltılar ekleniyor. Özellikle dantel ve tülün buluştuğu gelinliklerde romantik look karşımıza çıkıyor. Karlar kraliçesi hissi veren tasarımları ister yaz ister kış gelinleri kullanabilir.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

2016 gelinlik tasarımlarında düz kesim modeller ve balık modeller öne çıksa da tesettür gelinlik tasarımlarında trend pek revaçta görünmüyor. Çünkü vücudu saran bu tip gelinlikleri tesettürlü kadınların tercihi olamıyor. Bu da ölçülü giyinen kadınlara en çok yakışan hal oluyor. Tesettür gelinlik tasarımlarında prenses modeller genel olarak ön planda. Bel bölümü oturan ve belden itibaren bol inen gelinlik tasarımları koleksiyonlarda yer buluyor.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

Tesettür gelinlik tasarımlarındaki öne çıkan pelerin duvak tasarımlarda gelinliğin üst kısmı oldukça vücuda oldukça oturuyor. Bu kısmın darlığını örtmek için de sezonda öne çıkan pelerin duvakları kullanabilirsiniz. Tül duvaklara işlenmiş dantelli tasarımlarda 2016’da da yine moda oluyor ve danteli zarif ihtişamı karşımıza çıkıyor.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

Geçtiğimiz sezon koleksiyonlarında ön plana çıkan krem rengi gelinlik tasarımları yeni sezonda da birçok koleksiyonda kendine yer ediniyor. Gittikçe koyulaşan gelinlik modellerinde birçok kadının tercihi hala kırık beyaz gelinlik modelleri oluyor. Ne saf beyaz modeller ne de krem rengi modeller tesettürlü kadınların tercihi oluyor. Gelinliğe hiç şüphesiz kırık beyaz modeller yakışıyor.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

Moda ve trendlerden önce bir gelin her zaman hayal ettiği gibi olmalıdır. Hayallerindeki gelinliği tam anlamıyla yansıtmalıdır. Moda diye alınan bir gelinliğe yıllar sonra baktığınızda, bu hatayı nasıl yaptım, ama o zaman da bu modaydı, gibi bahanelere sığınmamak için her zaman en doğru karar, zevkinize hayallerinize uygun modeli bulabilmek ve onu taşıyabilmektir.

Tesettür Gelinlik Modelleri 2016

Yazı: Büşra Karagöz

Fotoğraflar: Dina Tokio, Gönül Kolat, Bella Mariee, Sheeva Butik

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir