2016 Gelinlik Modellerinin IN ve OUT’ları

2016 Gelinlik Modellerinin IN ve OUT’ları

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Dünyaca ünlü gelinlik markaları, 2016 gelinlik modellerini görücüye çıkarmaya başladı. Güpürün oldukça yer aldığı gelinlik modellerine ipek kumaşlar eşlik ederken şifon ve satenden de yine vazgeçilemiyor. Şimdi dünyaca ünlü gelinlik markalarının koleksiyonlarından ilham alarak hayalinizdeki tesettür gelinlik modelini bulabilirsiniz.

İşte dünyaca ünlü gelinlik markalarının 2016 koleksiyonlarından derlediğimiz, in ve outlar!

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Prenses Modeller; OUT!

Gelinlik dendiğinde ilk akla gelen tasarımlardan olan prenses gelinlik modelleri 2016’da da koleksiyonlarda yerini alıyor. Eskisi kadar kabarık olmayan bu modeller, dantelin şıklığıyla bir araya gelerek tam anlamıyla prenses gibi hissettiriyor. Ancak yeni sezonda aşağı sıralarda kalan prenses gelinlik modelleri yıl geçtikçe out listesinde yer ediniyor. Her şeye rağmen gelinlikte bu gibi tasarımları beğenenler, dünyaca ünlü markaların kullanımına göz atarak aşırıya kaçmadan hafif kabarık modelleri seçerek orta yolu bulabilirler.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Zarafetin İhtişamla Buluşması; IN!

İhtişamlı bir görünüm sergilemek için illa ki aşırı kabarık gelinlikler ve kocaman taşlı gelinlikler gerekmiyor. Neredeyse bir elbise görünümü veren kesimlere eşlik eden zarif payetli, işlemeli tül kumaşlar göz kamaştırıcı duruyor. Geçen sezonda da ön plana çıkan tül üzerine zarif işlemeli gelinlik modelleri bu sezonda da heyecan uyandırıyor. Zarafet ve ihtişamın buluştuğu gelinlikler 2016’nın in’leri arasına giriyor. Özellikle sade bir nikâh yapmayı düşünen gelinler için bu gibi gelinlik modelleri harika bir alternatif olacaktır.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Dantel Aşkı; IN!

Hiç şüphesiz dantelin en güzel hali gelinlik tasarımlarında karşımıza çıkıyor. Baştan aşağı dantelle tasarlanan gelinlik modellerinin yanı sıra danteli ayrıntı olarak da görebiliyoruz. 2016 gelinliklerinde dantelin barındığı her gelinliğe hayran olacaksınız. Gelinliğin etek uçlarına uzanan dantel, duvak tasarımlarında da ipi göğüslüyor ve in’ler arasına giriyor.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

İpek Şifon ve Tül Tasarımlarına Dikkat

İpek şifondan ve tülden tasarlanan gelinlik modelleri de her zamanki gibi in’ler arasında yer ediniyor. Ancak şifon ve tülün sahip olduğu kalite burada oldukça önem taşıyor. Çünkü kalite düşüklüğü tülde oldukça demode bir görüntü verirken out’lar arasında kendine yer buluyor. Bu tarz gelinlik tasarımlarını tercih ederken şifon ve tülün ipek olmasına ya da hoş bir dokusu olmasına özen göstermelisiniz.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Minimal Tasarımlar; IN!

Minimalist çizgideki gelinlik tasarımları zarif görüntüleriyle in’ler arasına giriyor. Vintage görünümü veren işlemeli, güpür, tül tasarımlar minimal görüntüyle bir araya gelince hayalinizdeki gelinden daha ötede bir görünüme ulaşabilirsiniz.

2016 Tesettür Gelinlik Modelleri

Renk ve Kesimde Hassas Çizgi!

Tüm model gelinliklerde dikkat edilmesi gereken gelinliklerdeki bel çizgisi. Kalçadan kabarıklaşan gelinlik modelleri demode görüntü vererek out’lara dâhil olurken tam olarak bel oyumundan kesilmiş gelinlik tasarımları zarif görüntüye göz kırpıyor. Bununla beraber gelinlik renkleri de önem taşıyor. Gelinlik dendiğinde bembeyaz bir renk aklımıza gelse de tam olarak out’lar arasına sokamasak da sınırlarda bir yerlerde duruyor. Aynı şekilde tam anlamıyla krem bir gelinlik de bu düzeyde. Beyazın netliğini kıran kırık beyaz tonlarında bir gelinlik, 2016’da in’ler arasında üst sıralarda duruyor.

Yazı: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir