2016 Bahar Kombinlerinde Denizin Her Tonu

2016 Bahar Kombinlerinde Denizin Her Tonu

Mavi Tesettür Giyim Modelleri 2016 Yaz

Tunik & Kap: Alvina

Baharın Mavi Yolculuğuna Hazırlanın!

Denizin ve gökyüzünün onlarca tonu, 2016 İlkbahar – Yaz koleksiyonlarının her birine huzur getiriyor. Bebe mavisi, gök mavisi, şnorkel mavi ve daha onlarcası yaz gardıroplarının da harikası!

Mavi Yolculuğun Kaptanı Olun

Şiirlerden şarkılara konu olan mavi, doğanın canlılık hissini sakinleştirici tonuyla önünüze seriyor. Her tasarımda rengiyle harikalar yaratan mavi parçalara kombininizde yer vererek mavi yolculuğun kaptanı olun.

Mavi Tesettür Giyim Modelleri 2016 Yaz

Tunik & Elbise: Armine

Tek başına bile cool görünüme sahip mavi, en çok da beyaz çizgilerle karşımıza çıkıyor. Gömlek elbiseler, tunikler, tişörtler, aksesuarlarda kendini gösteren mavi çizgili tasarımlar, sezonun en hit parçaları! Ruha dokunan dingin mavi, incecik ya da kalın çizgileriyle enine – boyuna asalet saçıyor. İster kıyafetlerinizde ister sadece çanta, ayakkabı ve aksearlarınızda kullanacağınız bu trendi mutlaka deneyin. Ancak tabii ki kaptan sizsiziniz!

Mavi Tesettür Giyim Modelleri 2016 Yaz

Etek & Bluz: Aker

Maceraperest Ruhunuzu Keşfedin

Mavinin sportif stille buluştuğu tasarımlar, maceraperest ruhunuzu ortaya çıkaracak. Koyu mavi ceketler, mavi – beyaz basic tişörtlerle buluşuyor. Halat kemerler ise bu stile en yakışan. Tabi beyaz sneaker’ları da bu kombine dahil etmezseniz olmaz.

Mavi Tesettür Giyim Kombinleri 2016

Etek: Dolce & Gabbana

En İyi Arkadaşı Beyaz

Saks ve şnorkel mavinin yer aldığı tasarımlar, en çok dış giyimde göze çarpıyor. Koyu mavinin en iyi arkadaşı beyaz onu asla yalnız bırakmıyor. İkonik stilinizi en rahat ve güçlü şekilde yansıtmak istiyorsanız, bu muhteşem ikiliyi de denemelisiniz. Bu ikilinin dışına çıkarak farklılık katmak isteyenler de sezonun ışıltısı metalik aksesuar ya da ayakkabılarını kullanabilir. Belki de kombine eşlik edecek en iyi seçim cool bir gözlüktür.

Mavi Tesettür Giyim Kombinleri 2016

Pardesü: Ruban

2016’nın Sansasyonel Çifti

2016 Pantone renklerinde top 10’a mavinin üç farklı tonu giriyor. Serenity (bebe mavisi), şnorkel ve deniz mavisi. En iyi ona, üç renk girse de koleksiyonlarda onlarca farklı ton buluşuyor. Açık tonları çoğunlukta gördüğümüz mavilerde, serenity (bebe mavisi) farklı bir yerde duruyor. Kuvars pembeyle harika uyumu yakalayan bu renk, trençkotlara bambaşka bir hava katıyor. Bu yaz bu muhteşem uyumu kesinlikle yakalamalısınız! Günlük şıklığa hitap ettiği kadar, özel günlere, ofis stiline her ana dinamizm katacak uyum, yüksek modayla da temasta.

Mavi Tesettür Giyim Modelleri 2016 Yaz

Elbise & Etek: Armine

Koyu Renk Krallığı Yıkılıyor

Kış boyu büründüğümüz koyu renklerin krallığını mavi yıkıyor. Dinamik enerjisiyle maceraların peşine sürükleyen mavi renkli tasarımlar, canlı tonlarıyla ilgi odağı oluyor. Rengarenk çizgilerle buluşan mavi, cool havanın en güçlü temsilcisi. İster açıktan koyuya mavinin tüm tonlarıyla bu hakimiyeti kaldırın isterseniz de mavi, pembe, sarı gibi tüm canlı renkleri birarada kullanın. Pudra, krem, nude gibi açık renklerle teması harikalar yaratan mavi, krep, keten ve şifonla da yazın rahatlığı ve şıklığı oluyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Mavi Tesettür Giyim Kombinleri 2016

Tişört: ThopShop

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir