2016 Abiye Kombinlerinde Göz Alıcı Renkler

2016 Abiye Kombinlerinde Göz Alıcı Renkler

Tesettür Abiye Elbise Modeli 2016

2016 yılı ile birlikte yeni yılında düğün, nişan takvimleri belirlenmeye başladı. Herkesin aklında “ne giyinsem” sorusu dolaşırken Yesiltopuklar.com ilham veren tesettür abiye kombin önerileriyle okurlarına fikir vermeye ve sezonun en sevilen parçalarını sunmaya devam ediyor.

İşte 2016 Şubat ayına özel 8 farklı 2016 tesettür abiye kombini.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Kırmızının Büyüsü

Abiye elbiselere en çok yakışan renklerden biri olan kırmızı kimileri için vazgeçilmez olurken kimileri için çok iddialı bir seçim olabilir. Ancak Michael Cinco 2016 ilkbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz bu büyülü kırmızı elbise ile tüm kalıplaşmış yargılardan sıyrılabilirsiniz. Kabarık formu ve etkileyici kumaş detayları ile bir prensese dönüşebilirsiniz.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Bu Yaz Beyaz Her Yerde

Beyaz giy söz olsun isimli trend haberini okuyanlar bilir ki bu yaz her yer bembeyaz olacak. Kış gününde dahi beyazlar giyerken özel günlerde neden tercih etmeyelim ki… Pronovias 2016 ilbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz beyaz elbiseyi düğünde gelinlik olarak tercih edenler bir yana dursun -biz gelinliği gelinlik gibi seviyoruz- biz bu elbiseyi özel günlerde abiye elbise olarak tercih etmekten yanayız. Beyaz rengine çok yakın değilseniz bu zarif modeli ile farklı renklerde de düşünülebilir.siniz.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

İlkbahar Şıklığı için Lavanta Rengi

İlkbahar yaz mevsimine en çok da çiçeklerin rengini yakıştırıyoruz. Tasarımcılar da bizimle aynı fikir de olmalı ki 2016 ilkbahar yaz abiye elbiselerinde çiçek tonlarına yer vermişler. Hannibal Laguna 2016 abiye elbise modeli her genç kızın seveceği özellikleri taşıyor. Kabarık eteği, naif rengi ve prensesler gibi görünen modeli ile ilkbahar davetlerinin en sevilen modellerinden biri olacağa benziyor.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Kusursuz Balık Kesim Modeller

Abiye elbiselerde kabarık modellerin yanı sıra balık modeller de 2016 ilkbahar yaz mevsiminde karşımıza çıkıyor. Bu modelleri kullanırken dikkat etmeniz gereken ise vücudunuzu tanımanız. Bel ve basen kısmında fazla kilo sorunu olanlar bu modellere asla yaklaşmasın deriz. Ayrıca tesettürlü kadınların bu modeli sadece kadınların bulunduğu ortamda giyinmesinde fayda var. Zira bu model fazla dikkat çekici. Ancak kadın kadına olan davet ya da törenler için güzel bir tercih olabilir.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Hafifliğe Davet

2016 ilkbahar yaz abiye elbise modellerinin dikkat çekici özelliği hafif ve soft renklere sahip olmaları. Elie Saab 2016 abiye elbise modelleri de işte bu bahsettiğimiz modellerden biri. Zarif modeli, incelikli işçiliği ile güçlü bir övgüyü hak ediyor. Abiye arayışında daha genç tesettür abiye ise dileğiniz bu model tam da gençler için!

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Hazine Görünümü

Değerli bir maden olan altın yeni sezonda tasarımcıların ilham kaynağı oluyor. Hazine adası siluetindeki abiye elbiselerle gösterişli bir mücevherler gibi parlayacaksınız.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Pelerin Şıklığı Şimdi Abiyelerde

Pelerinleri yaz kış kullandığımız gibi şimdilerde özel davetlerde de kullanacağız. Özellikle vücut hatlarını kapatan özelliği sayesinde rahatlık vaat eden bu model, kilo problemi olanlar için de harika bir kurtarıcı olacaktır.

2016 Tesettür Abiye Kombin Modelleri

Kusursuz Abiye Elbiseler

Nicolas Jebran 2016 koleksiyonundan seçtiğimiz lacivert ve turuncu tonlarında karşımıza çıkan abiye elbise belki de en sevdiklerimizden! Asil duruşu, kesimi, kusursuz işçiliği ve detaylarda gizli olan dayanılmaz güzelliği ile yeni sezonun hit modellerinden biri oluyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir