2016 – 2017 Sonbahar Kış Sezonun En İyi 20 Parçası

2016 – 2017 Sonbahar Kış Sezonun En İyi 20 Parçası

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Dünya markaları yeni sezonun tasarım harikalarını modaseverlere sundu. Geçtiğimiz yazın etkilerini barındırırken farklı dokunuşlarla yeni soluklar getiren tasarımcılar, baş rolleri de belirledi.

2016 – 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonlarından radarımıza takılan en iyi 20 tasarımı derledik! Sizler de yeni sezonun heyecanına ortak olurken favorileri keşfedin!

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Dünya Markalarından İlham Alın

Valentino, Caroline Herrera, Lanvin, Oscar De La Renta, Brock Collection, BCG, Elie Saab, Dolce Gabbana, Miu Miu, Fendi, Delpozo ve onlarca markayı merceğimiz altına aldık. Dökümlü elbiseler, kloş etekler, upuzun paltolar gönlümüzü fethetti.

Son zamanlarda koleksiyonlarda oldukça artan tesettür giyime uygun tasarımlar da dikkatten kaçmadı. Yeni sezon tutkusu bir kat daha arttı.

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Minimalist Elbiselerle Üst Seviyede Konfor

Minimal elbiselerin bol kesim, vücuda kesinlikle değmeyen halleri sezonun tavrını belirliyor. Konfor üst mertebeye taşınırken güçlü stil de asla göz ardı edilmiyor. Yarım boğazlı balıkçı yaka elbiseler, uzun kolları ayak bileklerine kadar boylarıyla gönülleri fethediyor. Gömlek elbiseler de bu sezona eşlik ederken yün hırkalarla serin havaları ısıtıyor.

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Paltoların Kemerini Sıkın

Sonbahar – Kış Koleksiyonlarında kürklerin yeri her zaman başkadır. Genel olarak kol ve yaka detayı olarak kullanılan kürkler, baştan aşağı paltolarda da görüyoruz. Sezonun trend alarmı veren kalın kemerlerle bele sımsıkı oturan hafif retro yüksek şık kürk paltolara siz de bayılacaksınız.

Plise Etek Modelleri

Plise Etek ve Salaş Triko Kombinleri

Parlak pileli etekler kış stiline bürünerek yeniden karşımızda. Bayılarak giydiğimiz ve asla vazgeçmediğimiz pileli etekler, sonbaharda da trend alarmı veriyor. Çok sevilen bu etekleri, salaş trikolarla kombinlemek de yüksek modaya hitap ederken sokak stilinin bir numarasına yerleşiyor.

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Gotik Stile Romantik Dokunuş

Koleksiyonlarda tutku uyandıran bir stil de hiç şüphesiz gotik tasarımlar. Siyah ve kırmızıyla harika uyum yakalayan güçlü stilde, kimi zaman romantik çiçekler, kimi zaman fırfırlar göz kırpıyor. Hem elbiselerde hem eteklerde deri kemerlerle sarılan bel vurgusu ise bir harika.

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Işıl Işıl Sonbahar Akşamları

Koleksiyonların neredeyse hepsinde paltolardaki retro hava göze çarpıyor. Geniş omuzlar, big size kesimlerle ayak bileklerine kadar uzanan dış giyim parçaları detaylarıyla bambaşka boyutlara taşınıyor. Fiyonk ve geniş yakayla ihtişam kazanan paltolar, ışıltılı kumaşlarıyla da göz kamaştırıyor.

Sonbahar Kış Trendleri

Romantik Fırfırlar

Sezonun en romantik trendi, fırfır detaylara bayıldık. Etek uçlarında, yaka detayında belli belirsiz her yerde karşınıza çıkabilecek fırfırlar, modern siluetiyle hayranlık uyandırıyor.

2016 - 2017 Sonbahar Kış Modası

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir