2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp Modelleri

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp Modelleri

2016-2017 Armine Eşarp Modelleri

Yüksek moda, eşarp tasarımlarına yön veriyor. İpek eşarp ve şalların kıyafetlere kattığı lüks etki, sezonda benzersiz desenlerle sahne alıyor.

Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Valentino ve onlarca dünya markası sanatını eşarplara yansıtıyor. Barok tema, patchwork, çizgiler, logolar, çiçek ve kalpler… İşte 2016-2017 Sonbahar – Kış eşarp modelleri.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Barok Temalı Eşarplarla Görkemli Şıklık

Barok temanın romantik ve dinamik motifleri yeni nesil çiçeklerle yakınlık kuruyor. Kıyafetlere görkemli şıklık katacak barok temalı eşarp modelleri, yumuşacık ve göz alıcı dokusuyla da tutku uyandırıyor. Barok temanın işlendiği tasarımlarda dore ışıltısı da güçlü stili vurguluyor.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Renk Blokları & Patchwork Modası

Patchwork modası, yeni sezonda eşarp ve şallara akın ediyor. Bir karede bambaşka desenler görebileceğiniz yeni akım, kreatif fikirler için iyi bir tercih. Patchwork modasını ise renk bloklarıyla tasarlanmış eşarp ve şallar takip ediyor. Bir parçayla apayrı kombinler oluşturmanın sırrı, yeni sezonun tasarımlarında.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Logolu Tasarımlar Yine Gündemde

Logolu tasarımlar hiçbir zaman modanın gerisinde kalmıyor. Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Valentino… Birçok dünya markası adını eşarp ve şal tasarımlarına desenlerle işliyor. Kabartmalı baskılar, çizgiler, geometrik desenlerle logolar dinamik görüntüsünü koruyor.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Desenini Seç; Kalp mi, Çiçek mi?

Eşarp ve şallardaki floral baskının hakimiyetine yeni sezonda kalp desenleri katılıyor. Romantik stiller oluşturmak için harika seçenekler olan baskılar, sonbahar – kış sezonuna aşkla bağlıyor. Kalp ve çiçekler tasarımlara kimi zaman nakışlarla işleniyor. Bunun içinse ipek dokular yerine pamuklu yün kumaşlar tercih ediliyor.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Doğadan İlham Alan Desenler

Yağmur ormanlarının muhteşem renklerinden esinlenilen, kimi zaman ağaç ve yaprak desenleriyle kimi zaman vahşi kuşlarının tüylerinden kopup gelen baskılar, doğanın gücünü hissettiriyor.

2016-2017 Sonbahar Kış Eşarp ve Şal Modelleri

Minimalist Stilin Vazgeçilmez Baskıları

Eşarp ve şalların dinamik görüntüsüne yalınlık getiren tasarımlar, soft duruşlarıyla hayal dünyasına götürüyor. Her zaman asil, sade ve şık görünümü sevenler için tasarlanmış eşarp ve şallar kimi zaman desensiz tek renk, kimi zaman da oldukça minimal desenler ve çizgilerle sunuluyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir