2015/16 Sezonunun Yükselen Trendi “Beyaz”

2015/16 Sezonunun Yükselen Trendi “Beyaz”

2015-16 Sonbahar Kış Trendi Beyaz

Bu sene alışılmışın dışına çıkmaya hazırlıklı olun. Çünkü kar beyaz, kırık beyaz, kirli beyaz, sedef beyazı ya da krem gibi beyazın her tonu kış mevsiminin gözdesi.

Kışın beyaz giyinilmeyeceğini söyleyen herkes kendine bir hop desin bakalım. Bu yıl trendlerin en başında geliyor bembeyaz kumaşlardan dikilmiş pardösüler, paltolar, pelerinler, pançolar…

Hâkimiyetini dış giyside sürdürecek olan beyaz trendini yakalamak isteyen herkes şimdiden alışveriş listesine alacaklarını eklesin.

Armine 2015-16 Sonabahar Kış Manto Modelleri

Masumiyetin simgesi olarak kabul edilen ve her daim kadınların gözdesi olan beyaz, kışın vitrinlerinde gözdesi.

Beyaz, ilkbahar-yaz mevsiminde giyilir diye biliyorduk çünkü bize bunca zaman böyle söylendi. Son zamanlarda soft renklerin hâkimiyeti eline geçirdiği yaz mevsimlerinde neredeyse beyaz giyinmeyi bile unuttuk.

Beyaz varsa yoksa denim bir pantolondu bizim için sanki ötesi yoktu. Pek fazla pantolondan ötesine geçemedik çünkü; kimisine göre beyaz kumaş çok iç belli ediyordu, kimisine göre de beyaz bir elbise giyinmek astar gerektiriyordu ve sıcak havalarda astarlı bir ürün hiç de çekilmezdi…

Aker 2015-16 Beyaz Giyim Modelleri

İşte bu sezon hevesimizi doya doya alabilelim, geçmiş yılların acısını da çıkartabilelim diye beyaz trendi adeta imdadımıza yetişti.

Rengarenk kaşkollar, birbirinden çeşitli ve renkli eldivenler, kabanımıza rengi uymuyor diye bir türlü kombinleyemediğimiz çantalar beyaz trendiyle bize bir nefes aldıracak ve onları kolayca kullanabileceğiz.

Baqa 2015-16 Sonbahar Kış

Beyazı nasıl kullanmalıyız?

Beyaz triko kazaklar edinin ve onları kot eteklerinizle kombinleyin. Altına ise bootie giyinmeyi deneyin. Ya da sezonun bir başka trendi ve feminenliğin en başı çeken ürünü kürkler ile kombinleyin.

Yok, ben kürk kullanmayı sevmem tarzım değil diyenleriniz de lütfen bohem tarzına yakışacak ve etnik desenlerle harmanlanan üçgen bir şalı omuzlarınıza atmayı ihmal etmeyin. Hem birçok trendi aynı anda üzerinizde güzel bir armoniyle taşımış olacaksınız hem de kışın beyaz giyinebilmenin tadına doya doya varacaksınız.

Avenna 2015-16 Beyaz Manto ve Kaban Modelleri

Ben derim ki, yeni ayla birlikte dolabınıza beyaz bir yer açın. Sevdiğiniz tüm renklerden kendinizi soyutlayın demiyorum fakat bu kış beyaza bir şans verin.

Eminim kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Çünkü her bir değişim insanın kendine yaptığı en büyük iyiliktir. Motivasyon yüksekliği ve kendine güven sağlar.

Touche 2015-16 Sonbahar Kış Beyaz Giyim Modelleri

Bu arada tepeden tırnağa beyaz giyinmeniz kış mevsimi olduğundan dolayı dikkatleri üzerinize çok çekecektir. Bu sebeple bunu asla tavsiye etmiyorum.

Çok canlı olmayan toprak tonları gibi renkleri beyaz ile üzerinizde çok iyi taşıyacağınıza eminim.

www.chalah.com.tr

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir