2015 Sonbahar Sezonunun En Güzel Trençkotları

2015 Sonbahar Sezonunun En Güzel Trençkotları

Nihan 2015-16 Sonbahar Kış Trençkot Modeli

Hiçbir zaman modası geçmeyen ve sonbaharın kurtarıcıları olan trençkotlar, soğuyan havayla beraber gün yüzüne çıkmaya başladı.

Özellikle “fast fashion” olarak bilinen markaların birçoğunun koleksiyonunda yer verdiği trençkotlar, ölçülü giyinen kadınların da yardımcısı oluyor.

Toprak tonlarının ve siyah renginin ağırlıkta olduğu trençkotlar, yeşilin tonlarına ve mavinin koyu tonlarına yer vererek farklı tasarımlarıyla ilgi odağımız oluyor.

Yağmurlu ve serin havalarda gözlerimizin aradığı trençkotların hemen hemen her tarza uyum sağlayacak modellerine göz atıyoruz.

H&M 2015-16 Sonbahar Kış Trençkot Modelleri

Fermuar Detaylı Trençkotlar

H&M markasının en beğenilen yanı, şüphesiz dış giyim tasarımlarıdır. Her koleksiyonunda trençkotlara da yer veren marka, gabardin ve dokuma kumaşlardan tasarladığı parçaları farklı detaylarla kullanıyor.

Trençkot alışverişlerinde dikkat etmiş olacaksınızdır ki genellikle krem rengi, klasik düğmeli, kemerli, düz kesim modeller sürekli karşımıza çıkıyor.

Sizler de bu modellerden sıkıldıysanız sade ancak farklı kesim trençkot arayışındaysanız H&M markasının kemer ve fermuarlarla detaylandırılmış trençkotlarına göz atmalısınız.

İpekyol 2015-16 Sonbahar Kış Trençkot Modelleri

İpekyol Klasiği Trençkotlar

Basic renklerin kullanıldığı trençkotlar, İpekyol markasının klasik duruşuyla bir araya gelmiş durumda. Özellikle iş yaşamının vazgeçilmezi olacak bu trençkotlar önü açık ya da kapalı şekilde kullanılabilirken topuklu ayakkabılarla şıklığınızı tamamlayacaktır.

Sezonun modası bol kesim etek – pantolon tasarımlarıyla, etek ve elbiselerinizle beraber kullanarak klasik ve şık bir duruş sergileyebilirsiniz.

Baştan aşağı koyu renk olarak kombinlediğiniz kıyafetleri açık renk trençkotu ya da açık renklerle kombin kullandıysanız koyu renk trençkotu omuzlarınıza alarak kontrast uyumu yakalayabilirsiniz.

2015-16 Sonbahar Kış Trençkot Modelleri

İnce Dökümlü Trençkotlar

Sonbahar ayları arada bir şaşırtarak sıcak günler de yaşatıyor. Böyle günlerde kat kat giyinip sıcaklayanlar ya da yalancı güneşe kanıt ince giyinip üşüyenler olabiliyor.

Bu gibi zamanlar için kullanabileceğiniz ince trençkotlar kurtarıcınız olacaktır. Dökümlü modelleriyle günlük hayatınıza uyum sağlayacak bu parçalar, rahatlığıyla da beğeninizi kazanacak.

Salaş ve rahat tarzı sevenler için sezonun trendleri arasında giren bu tarz ceket ve trençkotları birçok markada farklı tasarımlarla bulmanız mümkün.

Zara 2015-16 Sonbahar Kış Trençkot

Trençkot Zara’da

Trençkot denince akıllara gelen ilk markalardan biri de Zara oluyor. Uzun modelleri, farklı renk ve kesimleriyle karşımıza çıkıyor.

İş yaşamınızda, günlük hayatınızda, özel davetlerinizde kullanabileceğiniz birçok model arasında kaybolabilirsiniz.

Kaliteli kumaşları ve kusursuz duruşuyla her zaman beğenileri kazanan Zara’nın trençkot modellerine göz atmalısınız.

Kahveden yeşil tonlarına siyahtan laciverte sonbaharın renklerini yansıtan tasarımların yanı sıra farklı detayların bir araya gelmesiyle özel tarzını yine ortaya koyuyor.

Topshop 2015-16 Sonbahar Kış Trençkot

Denim Modası Trençkotlarda

Denim modası her parçada yer aldığı trençkotlarda da yer alıyor. Topshop markasında bulabileceğini denim trençkotları spor parçalarla kombinleyerek rahatlığı ve tarz bir görünümü yakalayabilirsiniz.

Markanın koleksiyonda da düz renk modellerin yanı sıra detaylarla şıklığa kavuşturulmuş tasarımları floral desenin ve farklı desenlerin yer aldığı, sezon modası süetle işlenmiş trençkotları, deri detayla bir araya getirilmiş modelleri de bulmanız mümkün.

Hazırlayan: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir