2015 Sezonunun En Güzel Manto Modelleri

2015 Sezonunun En Güzel Manto Modelleri

2015 Desenli Manto Modelleri

Kış geldi çattı. Kışlıklar çoktan çıktı ve giyilmeye başlandı. Trençkotların yerini ise mantolar almaya başladı. Yeşiltopuklar editörleri olarak, bu sezon yeni bir manto alma niyeti olanlara, sezonun öne çıkan modellerinden olan uzun mantoları gündemimize aldık. Özellikle 2015 Kış sezonunda maxi boy mantolar, ölçülü giyimi tercih eden kadınların favorisi olmaya aday. Bu sezonun favori uzun manto modellerini incelemeye ne dersiniz?

Kayra 2015 Manto Modelleri-

Mantolarda renk seçenekleri

Manto almadan önce muhakkak modeline karar verin. Eğer stilinize uyan bir model belirlediyseniz size bu kış için nötr tonları önerebiliriz. Sezonun trend renklerinden olan, yeşiller, griler, tabalar da ayrıca manto seçiminizde renkler olarak aklınıza bulunsun. Benim tercihim koyu tonlar diyorsanız, siyah ve lacivert renklerini önceliki tavsiye edebiliriz.

Zühre 2015 Kış Manto Modelleri

Zayıf kadınlar için manto modelleri

Kıyafet alışverişlerinizde bedeninize göre yaptığınız her doğru alışveriş sizi bir adım daha şıklığa yaklaştıracaktır. Zayıf kadınlar için her manto modeli yakışabilir düşüncesi olsa da belden oturmalı modelleri özellikle tavsiye ediyoruz. Ben klasik kesim mantolardan hoşlanıyorum diyorsanız üniformatik kesim manto modelleri bu sezon tercihleriniz arasında yer alabilir.

Jaade 2015 Kış Manto Modelleri

Mantolarda rahat kalıplar

Kadınların çok üşüdüğü herkes tarafından bilinir. Özellikle mevsim kış ise tüm kadınlar kat kat giyindiği gibi, en kalın mantoları da seçer ve giyerler. Durum böyle olunca dış giyim tercihleri de önem arz eder. Siz de çok üşüyenlerdenseniz uzun manto modelleri bu sezon tam da size göre. Özellikle oversize, koza ya da anvelop manto modellerini rahat ve salaş stili seven tüm kadınlar için öneriyoruz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir