2015 Kombinlerinde Grunge Etkisi

2015 Kombinlerinde Grunge Etkisi

2015 Kışlık Tesettür Giyim

Yesiltopuklar.com editörleri uyarıyor! Moda defilelerinden gelen grunge etkisi ile bu kış bol bol salaş hırkalar, kazalar, postallar ve trikoların etkisi altına gireceğiz!

Depresyon hırkası olarak tanımladığımız bol ve salaş hırkalar oldukça sık karşımıza çıkacak. Peki, depresyon hırkasıyla şık olunabilir mi? Gelin cevabını birlikte keşfedelim…

2015 Deri Kışlık Tesettür Giyim

Grunge Tarzı Kombinlerde Nasıl Uygulanır?

80’li yıllarda Amerika’da ortaya çıkan ve müzikal anlamda umursamazlık duygusunu ifade eden Grunge akımı 2014 yılına geldiğimizde kendini bayan kıyafetlerinde tekrar göstermeye başladı. Grunge tarzını kombinlerde uyarlamak kolay gibi görünse de dikkat etmeniz gereken bazı noktalar  var…

2015 Günlük Tesettür Giyim Kombinleri

Az aslında çoktur:  Sade ve dümdüz uzun bir elbise ile depresyon hırkasını bir arada kullanabilirsiniz. Emin olun ki sadece bu iki parçayla kusursuz bir şıklık ve trend bir görünüme sahip olabilirsiniz.

2015 Günlük Tesettür Giyim Kombinleri

Postallarla adım adım rahatlık: Postallar grunge tarzının en iyi arkadaşı! Ayrıca unutmamalıyız ki bu sezon postallar yine çok popüler.

2015 Günlük Tesettür Giyim Kombinleri

Kaşmir & ipek şallar: Ve son olarak kombininizi cool ve rahat görünümden taviz vermemek adına şal ile tamamlayabilirsiniz. İpek şallar yerine kaşmir karışımlı şallardan tercih ederek daha sıcak bir hava yakalayabilirsiniz.

2015 Günlük Tesettür Giyim Kombinleri

Ekoseler ön planda: Grunge giyim tarzı ekose gömlekler ve sarkık kollu oversived hırka, kazak, sweatlerden oluşuyor. Çabasız şıklık ise bu moda akımının en önemli mottosu. Bu sezon ekose için çok fazla alternatif var. Ama biz bu sezon en çok ekose oversized kabanları ve ekose elbiseleri sevdik.

Grunge Akımı ve Trendleri

Grunge Tarzını Neden Sevdik?

Salaş hırkalarla yakalanan cool görünümü dozunda kullanılarak aynı zamanda şık bir görüntü de yakalanıyor. Bundan daha etkileyici ne olabilir ki? Kombin örneğimiz ise her şeyi kısaca özetliyor.

Depresyon hırkası ya da kazağı diye tabir edildiğine bakmayın, bol kesimleri ile bu trikoları kış boyu üzerinizden çıkarmak istemeyeceğinizden eminiz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir