2015 Kışının Gözdesi Kadifeler

2015 Kışının Gözdesi Kadifeler

Kuaybe Gider-Kadife Uzun Yelek Modelleri

Osmanlı’dan bu yana kıyafetlerimizde kadifenin yeri bambaşka. Kadife, tekstil sanayinin gerek giyim kuşam alanında, gerek ev tekstili dediğimiz perdelerden oturma gruplarına kadar her alanda yer almakta.

Minel Aşk Bordo Kadife Elbise ve Yelek Modelleri

Bu sezon dünya trendlerine baktığımızda kadınlarımızın gönlünü çelecek kıyafetlerin başında ise kadifenin albenisi yer alıyor. İşte bundan dolayı kadife bu sezon hepimizin göz bebeği konumunda.

Modanisa Mustafa Dikmen Kadife Elbise Modelleri

Kırmızılar, morlar, lilalar, mavi, lacivert saks renkli kadife kumaşlar en az ipek elbiseler kadar, kadının üzerinde asil ve zarif duruyor. Özellikle köşkler ve sarayların mobilyalarında kullanıldığı gibi, kadınların özel anlarında tercih ettiği kumaşlarında başında geliyor.

Modanisa Gamze Polat Kadife Elbise Modelleri

Kadınların çeyizlerinde de kadifenin yeri büyük. Kadife elbiseler, abiyelerin yanı sıra ceketler, yelekler, pantolon ve etekler, renk renk, model model kadınların gardroplarında bu sezon hayat buluyor. Kadifenin kadın hatlarını gizleyen dökümü, kadının kadınlığından ziyade kadının değerini, yüceliğini zarafetiyle buluşturmakta.

Modanisa Mustafa Dikmen Kadife Yelek Modelleri

Bazen salt etek ve pantolon üzerine kadife bir yelek veya kadife bir ceketi kombin edebiliriz. Bazen kadife elbisemiz hangi parçalardan oluşursa oluşsun, gerek pullarla, gerek boncuklarla gerek dantellerle estetik dokunuşlar yapabiliriz. Kadife bir abiyeye, altın ve değerli taştan oluşturulmuş antik bir broşla estetik kültür algısını çevremize yansıtabiliriz.

Kuaybe Gider Kadife Elbise Modelleri

Bu sezon özellikle her kadının, kadifeden yapılmış mutlaka bir kıyafeti olmalı, kadifeyi de öncelikle özel günlerde kullanılabilecek bir giysi olarak algılamalı.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir