2015 İlkbahar-Yazın 10 Yükselen Trendi

2015 İlkbahar-Yazın 10 Yükselen Trendi

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Kış geldi ve gidiyor, vitrinlerde ilkbahar havasına adım atmaya çoktan başladı. Peki, ya siz ilkbahar yaz mevsimine hazır mısınız?

İşte 2015 ilkbahar yaz trendlerine hızlı bir bakış!

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Kimono trençkotlar: Kimonoları çok sevdiğimizden defalarca bahsetmiştik. Hatta eskiyen ve kullanılmayan eşarplardan evde pratik kimono yapımını dahi sizlerle paylaşmıştık. 2015’in yükselen trendlerinden olmasına hem hiç şaşırmadık hem de çok sevindik. Üstelik yeni kimonolar trençkot formuna bürünüyor!  Her stile uyum sağlayan ve rahatlıklarıyla bizi kendisine çeken kimino , yeni sezonda stylish görünmenin ve çabasız şıklığın anahtar parçası olacak.

  • Hangi parçaları kullanmalı: İster klasik kimono isterseniz trençkot formunda kimono olsun hiç fark etmez. Ancak birini mutlaka dolabınıza ekleyin.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Asker stili: Geçtiğimiz yaz mevsiminin trend devlerinden olan askeri stil bu yaz yine gündemde. Kamuflaj desenleri yatırım yaptıysanız bu yaz çok rahat edeceksiniz.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Haki renkli tulumlar, bol cepli montlar ve üniforma görünümlü elbiseler, bahar ve yaz sezonunda sıkça göreceğimiz parçalar arasında.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Etek pantolonlar: 2015 sezonunun en dikkat çekici trendlerinden biri etek kadar bol pantolonlar.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Blazer ceketler ve stilettolarla kombinlenecek etek pantolonlarla sıra dışı bir stil yakalayabilirsiniz.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

70’ler stili: Moda tekerrürden ibaret mottosunu yanlış çıkarmayacak 70’ler trendi ile bu yaz geçmişe  yolculuk yapacağız.

  • Hangi parçaları kullanmalı: İpekler, süet kemerler, geniş paça pantolonlar, püsküller, büyük çerçeve gözlükler, yüksek beller, uzun elbiseler ile 70’lerin unutulmaz kült parçalarını gardırobunuza eklemeyi unutmayın.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Süetler yaz vitrinlerinde: Kış mevsiminin olmazsa olmazları arasında yer alan süetler, yazlık halleri ile sıcak günlerde de bizimle olacak.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Oldukça özgün ve stil sahibi bir görünüm vaat eden süetleri trençkotlarda, elbiselerde, etek-bluz takımlarda seçebilirsiniz.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Yaz aşkı, denim aşkı: Denim trendinden geçtiğimiz haftalarda oldukça bahsetmiştik. Demek oluyor ki bu yükselen trendin dolaplarımızı sıkıca saracağını hissetmişiz. “Denim on denim”, “double denim”, “lüks denim” kavramlarını 2015 yılında sıkça duyacağız. Çünkü denim trendi gündemimize sert bir giriş yaptı. Stella McCartney, Gucci, Fendi, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton gibi markaların 2015 yaz koleksiyonunda gördüğümüz denimler yeni sezonda denim aşkımızı kabartıyor!

  • Hangi parçaları kullanmalı: Denim uzun etekler bu yazın olmazsa olmaz parçaları arasında yer alıyor. Dolaplarınızda bir adet uzun denim etek bulundurmanızda fayda var.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

White on white: Beyaz hiç şüphesiz yaz mevsimin en çok yakışan renk. Ve bu renk bu yaz yine gündemde. Her ne kadar marsala 2015 yılının rengi seçilse de, zamansız ve masum beyazların yerini alamayacak.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Beyaz rengini düz renk şallarda ve kaplarınızda kullanarak iddialı bir duruş sergilemeye ne dersiniz?

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Doğal ten: Tüm dünyayı etkisi altına alan “doğal ten” akımı 2015 yılında çok daha fazla gündemimizde. Abartılı makyajların tesettürlü kadınların literatüründe dahi olmadığının bilincindeyiz. Ancak özel günleriniz de dahi doğal teninizden vazgeçmemenizi tavsiye ederiz.

  • Ne yapmalı: Maskarasız, fondötensiz yani aslına bakarsanız neredeyse hiçbir şeysiz, doğal bir ten… İşte gerçek güzelliğin sırrı bu kadar basit. Ancak unutmadan cilt bakımınızı ve cilt temizliğine dikkat etmeyi de ihmal etmeyin.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Takunyalar geliyor: Kadınları her defasında kalbinden vurmayı başaran ayakkabılar 2015 yılında yine en çok bütçenizi zorlayan parçalar arasında yer alacak.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Mule sandaletler, platform topuklar ve nostaljik bir model olan clog, eskilerin takunya sandaleti, yazın sürpriz modellerinden oluyor.

2015 Moda ve Giyim Trendleri

Gömlek elbiseler: Klasik kesimli ve dik yakalı gömlekler, yeni sezonda elbise formuna bürünecekler. Bu trend klasik stilini rahatlıkla birleştirmeyi seven kadınların çok hoşuna gidecek.

  • Hangi parçaları kullanmalı: Uzun boyları ile yaz mevsiminde kurtarıcınız olacak gömlek elbiselerin hesaplı olanlarından bulduğunuzda birkaç renk satın alın ve kaçırmayın.

Yorumlar

“2015 İlkbahar-Yazın 10 Yükselen Trendi” için bir cevap

  1. […] White on White trendinin yeni sezonda bizimle olacağının altını çok öncelerden çizmiştik. 2015 yılının rengi her ne kadar Marsala seçilse de, zamansız ve masum beyazların yerini alamayacak. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir