2014 Yazının En Güzel Uzun Etek Modelleri

2014 Yazının En Güzel Uzun Etek Modelleri

Yazlık Uzun Etek Modelleri

Yine bir hummalı araştırma halindeyiz. Bugün ilham kaynağımız uzun etekler. Günlük kombinlerinde özel şıklık arayan tüm hanımlar, bizimle uzun eteklerin dünyasını gezmeye var mısınız? Renkli, desenli, uçuş uçuş, kabarık ve birbirinden güzel etek modelleri kombinlerinizde size ilham kaynağı olacak.

Nasıl bir uzun etek arıyorsunuz?

Uzun etek dünyası adete bir okyanus. O kadar çok model varki hepsine bakınca kafamız karışıyor. Öncelikle siz nasıl bir uzun etek arıyorsunuz. Örneğin bir arkadaş davetinde uzun etekli bir kombin giymek istiyorsunuz. Öncelikle kafanızdaki uzun etek modelini belirlemelisiniz. Sonrasında mağazalarda eğer hayalinizdeki etek modelini bulamadıysanız, hemen beğendiğiniz bir kumaşla usta bir terzi bularak hayalinizdeki o muhteşem eteğe kavuşabilirsiniz.

Yazlık Uzun Etek Modelleri

Bu sezon pileli etekler çok trend

Trendy bir görünüş tüm hanımların öncelikli dikkat ettiği bir konu. Her sezon tüm trendleri takip eden hanımlar, stilini ve en şık görüntüsünü bu trendlerle yakalar. Siz de bu sezon uzun eteklerle kombin yapmak istiyorsanız bizden size ufak bir ipucu. Pileli uzun etekler sezonun en trend modelleri arasında geliyor. Siz de uzun eteklerde bu trende muhakkak kulak verin.

Kabarık uzun eteklere hepimiz aşığız

Hangi sezon, hangi yıl olursa olsun kabarık uzun eteklere hiçbirimiz hayır diyemiyoruz. Askıda harikulade duran bu modellerin, kendi üstümüzde de aynı şıklıkta durmasını istiyoruz. Tabi biraz uzun boy, daha az kilo ve doğru bir üst tercihi ile aşık olduğunuz kabarık uzun eteklerin sizde de aynı şekilde durmasını sağlayabilirsiniz.

Yazlık Uzun Etek Modelleri

Tek renk uzun etek modellerine evet mi diyorsunuz?

Ruh halimiz kombinlerimizde her zaman önemlidir. Hatta çoğu hanım, giyeceği kombini son dakikaya bırakır. O an nasıl hissediyorsa, ona göre giyinmek ister. Eğer dingin ve minimal bir şıklıkta uzun etek tercih ediyorsanız, tek renk uzun etek modellerini giyebilirsiniz. Bizden size ufak bir öneri, tek renk etek ve üst tercihinizde, desenli ve kontrast renklerdeki bir ipek eşarp ya da şalı öncelikle örtebilirsiniz.

Yazlık Uzun Etek Modelleri

Desenli uzun eteklerle, harikalar yaratabilirsiniz

Uzun eteklerde bizim favorimiz her zaman desenli modellerden yana. Uzun eteğin şıklığı ve uçuş uçuş hali desenli modellerle daha da ön plana çıkıyor. Yazla birlikte rengarenk desenlerdeki uzun etekleri, muhakkak siz de denemelisiniz. Böyle bir tercihte eşarbınız, çantanız ve ayakkabınız muhakkak tek renkten yana olmalıdır.

Özel günlerde ışıltılı etek modelleri, neden olmasın

Özel gün ve gecelerde şık abiye elbiseler ilk akla gelen modeller olsa da, ışıltılı dantelli ve özel kumaşlarla tasarlanan uzun etek modellerini düşünebilirsiniz. Minimal bir şıklıkta ışıltılı kabarık uzun bir etek, günün kurtarıcı parçası olacaktır. Hiç böyle bir eteği bulamadım diyorsanız istediğiniz renk ve modelde hemen diktirin ve gardrobunuzun önemli bir köşesine asın.

İşte sezonun en gözde uzun etek modelleri;

Yorumlar

“2014 Yazının En Güzel Uzun Etek Modelleri” için bir cevap

  1. şefika şimşek dedi ki:

    iyi akşamlar diliyorum.bu etekler onlayn satıştamı.yada bir magazada mı satılıyor.bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir