2014 Yaz Trendi Uzun Gömlek Kombinleri

2014 Yaz Trendi Uzun Gömlek Kombinleri

Tesettür Uzun Gömlek Kombinleri

Kombin1: Gömlek: Philisophy, Şal: Desa, Ayakkabı: Valentinoi Çanta: Missoni

Yaz sıcaklarında içinde kendimizi en rahat ettiğimiz kıyafetlerimiz gömleklerimizdir. Özellikle rahat ve bol kesim gömlekler fazla kiloları da örtmek için bire bir. Bu yaz özellikle gardroplarınızda rahat kesim gömleklere yer açın. İsterseniz günlük giyimde, isterseniz bir arkadaşınızla yemekte rahat ve şık gömleklerle zarif kombinler hazırlamak için önerilerimize muhakkak göz atın.

Tesettür Uzun Gömlek Kombinleri

Kombin2: Gömlek: Marissa, Pantolon: Loft, Şal: Kayra, Ayakkabı: Keds

Tasarımcılar tesettürlü hanımlar için, özellikle yaz kombinlerinde rahatlığı dikkate alan tasarımlarıyla şık gömlekleri bayanların beğenisine sunmakta. Zayıf da olsanız, kilolu da olsanız bol kesim ve kreatif bu tür gömlekler her zaman üzerinizde şık duracak, zerafetiniz de otantik bir şekilde etrafınıza yansıyacaktır.

Tesettür Uzun Gömlek Kombinleri

Kombin3: Gömlek: Burberry, Pantolon: Lewis, Eşarp: Onikann, Çanta: Guess

Uzun, rahat tasarımlı isterseniz desenli isterseniz tek renk hakimiyetindeki gömlekler baz alındığında, şık kombinler oluşturmak oldukça kolay. Denim rahatlığı da bu kombinlere eşlik edecek en önemli parça. Siz de bu yaz kendiniz için rahat gömleklerle şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Tesettür Uzun Gömlek Kombinleri

Kombin4: Gömlek: Seafolly, Pantolon: Lcw, Çanta: Galliano, Ayakkabı: Toms

Tesettürlü hanımların kurtarıcı parçalarından olan rahat ve bol kesim gömleklerle kilolarından hoşnut olmayan hanımlara koyu ve desenli renkleri öneriyoruz. Eğer tercihiniz desenli bir gömlekten yana ise unutmamanız gereken en önemli husus, baş örtünüzün muhakkak tek renk bir model olmasıdır. Unutmayın iki desenli parçanın bir arada kullanımlası asla trendy bir görünüş oluşturmayacaktır.

Tesettür Uzun Gömlek Kombinleri

Kombin5: Gömlek: Ermanno, Pantolon: Mango, Şal: Kayra, Çanta: Michael Kors

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir