2014-2015 Sonbahar Kış Trendleri

2014-2015 Sonbahar Kış Trendleri

Yeni bir sezona giriyoruz. Stil sahibi tüm kadınlar için yeni sezon demek; yeni tasarımlar, yeni trendler, yeni renkler anlamına geliyor. 2014-2015 Sonbahar Kış trendleri, hepimizin merak ettiği konuların başında. Yerli yabancı tüm markaların yeni koleksiyonları ise moda severleri heyecanlandıran başka bir konu.

Yeşiltopuklar’la birlikte 2014-2015 Sonbahar Kış sezonuna hazır mısınız? İşte yeni sezon trendlerinin hepsini bulabileceğiniz bu özel konumuz…

2014-15 Sonbahar Kış Modası

Trend 60’lar

Vintage havasındaki tasarımlar her sezon, tüm koleksiyonlarda muhakkak kendisine yer buluyor. İşte trend 60’lar, bu kış 2015 tasarımlarıyla buluşuyor. Nostaljik kıyafetler sizin içinde önem arz ediyorsa, bu trend tam da size göre. Trençkotlar, uzun çizmeler, retro desenler, büyük yakalar bu trendde öne çıkan detaylardan. Louis Vuitton, Emilio Pucci, Saint Laurent gibi markaların yeni sezon koleksiyonlarında bu trend, fazlasıyla kendisini hissettiriyor.

2014 Sonbahar- Kış

Renk Blokları

Kışın puslu ve sıkıcı havalarında kendinizi iyi hissetmek için renklerin büyülü dünyasında gezmek isterseniz, bu trend sizin için. Karşımıza enerjik renklerin birbiri ile kontrast geçişlerinde çıkan bu trend, kadınların favorisi olma yolunda. Missoni’nin kışın en sevilen renklerini bir araya getirmesi, Givenchy’nin renk şeritleri, Dior’un naif tonları karşımıza çıkan ilk detaylar arasında.

2015 Sonbahar Kış

Örgü

Bu sezon en çok seveceğiniz trendler arasında yer alacak olan örgü, karşımıza tüm koleksiyonlarda çıkıyor. Özellikle baştan ayağı örgü giyinmek, sezonun en çok konuşulacakları arasında. Dizlere kadar uzanan modeller, oversize tasarımlar, hatta yün pantolonlar bile örgü trendinde kendisine yer buluyor. Marc Jacobs, Celine, Michael Kors gibi markalar, bu trendi en şık tasarımlarına taşıdılar bile.

2014 2015 Sonbahar Kış Kürk Modası

Kürkler

Gösterişli ve zengin bir duruşun en iyi temsilcisi olan kürklerden, biz kadınlar asla vazgeçemiyoruz. Özellikle koyun kürkü ile hazırlanan tasarımlar bu kış en popüler trendler arasında. Kürk deyince aklınıza sadece siyah ve kahve gelmesin. Bu kış kürkler rengarenk. Sadece kürk giymeyi sevmiyorsanız, yaka ve kol detaylarına yerleştirilen kürkleri, tercih edebilirsiniz. Gucci, Prada, Marni bu sezon kürk tasarımlara en çok imza atan markalardan.

2014-15 Sonbahar- Kış

Militer

Her sezon tasarımcılar adeta bir ordu kurar gibi hayal güçlerini çalıştırdığı militery esintilerini taşıyan modeller, yeni sezonda oldukça popüler. Maskülen stilin en iyi temsilcisi olan bu trend, özellikle askeri yeşilde kendisini en iyi gösteriyor. Kamuflaj desen, deriler, üniformatik kabanlar bu trendde kendisine yer buluyor. Balmain’in deri ceketleri özellikle maskülen stili seven tüm kadınların gözdesi olacak. Aynı zamanda Balaenciaga’nın deri elbiseleri bizim favorilerimiz arasına girdi bile.

2014-2015 Sonbahar-Kış

Masal Dünyası

Aslında hepimiz kendi hikayelerimizin baş kahramanıyız. Masallarda her zaman en gösterişli elbiselerle gösterilen masal kahramanlarını, bu sezon trendler arasında görüyoruz. Bu trendden en çokta etkilenen hiç şüphesiz Dolce&Gabbana. Valentino, Prada ve Alexander Mcqueen’in sonbahar kış koleksiyonlarında yer alan masalsı tasarımlarını itiraf edelim biz çok sevdik.

2014-15 Sonbahar Kış Manto Modelleri

Hayvan Desenleri

Her zaman trendler arasında görmeye alışık olduğumuz hayvan desenleri, 2014-2015 sonbahar kış sezonunda fazlasıyla bizimle. Tasarımcıların doğadan ilham aldıkları en önemli trendler arasında yer alan bu akım, leopar, zebra ve yılan derisi desenlerinde karşımıza çıkıyor. Leopar bir elbise giyemem diyorsanız, çantanızda ya da eşarbınızda bu trende yer verebilirsiniz. Roberto Cavalli ve Givency ‘nin kış koleksiyonlarında hayvan desenleri, şık tasarımlarda kendisine yer buluyor.

2014-2015 Sonbahar Kış Modelleri

Takım Elbise

Erkeklerin en önemli kıyafetleri arasında yer alan takım elbiselere biz kadınlar uzun yıllardır göz dikdik. Maskülen bir stilde kendisine yer bulan takım elbise, bu kış önemli trendler arasında. Özellikle tesettürlü kadınlar için bol pantolon ve uzun ceketli takım elbise modellerini, tavsiye edebiliriz. Hermes’in beyaz ve bol formlardaki takim elbise modeli, sezonun hit parçaları arasında olacak.

2014-15 Kış Trendleri

Altın Rengi

Altın bizim kültürümüzde çok önemli bir yere sahip. Tüm kadınların en önemli aksesuarları arasında yer alan altın, rengi ile kıyafetlerinde en çok aranılan tonları arasında. Altın rengini bu sezon çalışan tasarımcılar, baştan ayağa bu rengi modellerinde yansıttılar. Prada, Saint Lauret ve Prada kış koleksiyonlarında altın rengine rastlayabilirsiniz.

2014-15 Sonbahar Pelerin ve Panço Modelleri

Panço ve Pelerin

Biz tesettürlü kadınlar için panço ve pelerin modeller her zaman rahat ve bol duruşundan dolayı sevdiğimiz tasarımlar arasında yer alır. Gardoplarınızda panço ve pelerinler varsa, bu sezon çıkarmanın tam da zamanı. Masal kahramanlarını andıran pelerin modeller, Valentino ve Dolce & Gabbana’da en özel tasarımlarda karşımıza çıkıyor.

2014-2015 Sobahar Kış Trendleri

Spor Şıklık

Bu trendi en çok gençlerin seveceğini şimdiden söyleyebiliriz. Stillerinde sportif şıklığı öne çıkaran tüm kadınlar, bu sezon en trendy yıllarını geçirecek. Kapşonlu kabanlar, kolej ve bomber ceketler bu trendde öne çıkan tasarımlardan.

2014-15 Sonbahar Kış Deri Modası

Deri

Deri ceketler, pardesüler, etekler. Hepimizin gardobunda muhakkak deri bir model var. Üstelik deri, bu sezon trendler arasında hızlı bir yükselişte. Sizler de asla deriden vazgeçmiyorum diyorsanız, deri trendini bu kış doyasıya üzerinizde taşıyın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir