2014-2015 Sonbahar Kış Sezonunun Altın Renkleri

2014-2015 Sonbahar Kış Sezonunun Altın Renkleri

Her sezon trendleri, baz alarak gardrobumuzu yeniden düzenleriz. Bazı renkler trendlerde yer alsa da almasa da asla vazgeçilmezlerimiz arasında olur. Acaba bu sezon hangi renkleri giysek diye git geller yaşayanlar olabilir. İşte 2014-2015 Sonbahar Kış sezonunda renkler konusunda kararsız kalıyorsanız, dünya markalarının koleksiyonlarından derlediğimiz sezonun altın renklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Hermes 2014-2015 Sonbahar Kış Kırık Beyaz Renk Giyim Modelleri

Kırık Beyaz

Açık tonlar bazılarımız için çok özel. Beyazlar, ekrular, kremler… Bu sezon özellikle baştan ayağa kırık beyaz giyinmeye ne dersiniz. Hermes yeni sezon koleksiyonunda kırık beyazın en güzel örneklerini görebilirsiniz.

Dolce Gabbana 2014-2015 Sonbahar Kış Kırmızı Renk Giyim Modelleri

Kırmızı Tonları

Bu sezon kırmızının iki tonu birden trendler arasına girdi. Kırmızı biz kadınlar için trend olsa da, olmasa da her zaman özel. Bu sezon Dolce&Gabbana deyince akla ilk gelen renklerden olan kırmızı, bu yıl altın çağını yaşayacak bizden söylemesi.

Balmain 2014-2015 Sonbahar Kış Yeşil Renk Giyim Modelleri

Yeşiller

Sonbaharla birlikte yeşil bizim için ayrı bir önem arz eder. Bu sezon yeşilin özellikle askeri tonu bizleri mest ediyor. Deri kıyafetlerinizde siyahtan sıkıldıysanız, yeşili düşünmeye ne dersiniz. En iyi örnekler ise Hermes yeni sezon koleksiyonunda.

Gucci 2014-2015 Sonbahar Kış  Soft Renk Giyim Modelleri

Soft Renkler

Baharın habercisi olan soft renkler, artık soğuk kış günlerinde içinizi ısıtmaya geliyor. Bebek mavileri, somonlar, pudralar bu kış çok moda. Soft tonların hepsi yeni sezonda karşımıza çıkacak. Gucci modellerinde birçok soft ton en özel tasarımlarla bizimle.

Lanvin 2014-2015 Sonbahar Kış Siyah Renk Giyim Modelleri

Siyah

Her rengi severim, ara sıra giyerim ama asla siyahtan vazgeçemem diyorsanız siyaha her sezon yatırım yapabilirsiniz. Özellikle kışın vazgeçilmezi olan siyah, bu sezon birçok koleksiyonun ana yatırımlarından. Lanvin modellerinde siyahın ışıltılı hali fazlasıyla hissedilmekte.

Valentino 2014-2015 Sonbahar Kış Kahverengi Giyim Modelleri

Kahveler

Kış deyince ilk akla gelen renklerden birisi de kahvarengilerdir. Üstelik bu sezon başta ayağa kahvelere bürünebilirsiniz. Kış rengi olan kahverengiyi koleksiyonuna taşıyan Valentino, püskül ve pelerin trendini bu renkle bize en iyi gösteren markalardan.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir