2013 Yazının En Rahat ve Şık Eşofman Modelleri Mor İnci Butik’de!

2013 Yazının En Rahat ve Şık Eşofman Modelleri Mor İnci Butik’de!

Tesettür Eşofman Modelleri Mor İnci Butik

Tesettür Eşofmanları ile Enerjik Bir Yaz!

Yaşam tarzı olarak rahatlığı, spor stilini ve şıklığı benimseyenler şimdi el kaldırsın! Bu haberimizi okumadan geçmeyin! Mor İnci Butik’de kendinizden bir şeyler bulacak, “olmazsa olmaz” diyeceğiniz parçalar edineceksiniz!

Her an enerjik ve zinde görünen insanların sırlarını merak ediyor musunuz? Özellikle bahar ve yaz aylarında çevrenizde sayısı gittikçe çoğalan enerjik insanların acaba özel bir sırrı mı var? Evet, tabii ki var… Enerji dolu ve zinde bir hayat sürmenin en önemli kural düzenli spor yapmaktır. Peki,  “ideal eşofmanı nereden bulabiliriz?”.

Tesettürlü hanımlar için sporda kullanabilecek bir giysi bulmak oldukça zor. Ancak Mor İnci Butik bu sorunu tamamen ortadan kaldıracak Lâtifa markasına ait ürün seçenekleri ile biz tesettürlü hanımların imdadına koşuyor…

Tesettür Eşofman Modelleri Mor İnci Butik

En Rahat ve Şık Eşofman Modelleri MOR İNCİ BUTİK’de!

Tesettürlü hanımların en favori adreslerinden biri olan Mor İnci Butik şimdi de Lâtifa tesettür eşofman modelleri ile bizlerin yanında.

Temiz hava da spor yapmak gibisi yoktur. Özellikle yaz aylarında enerji dolu ve zinde bir hayat sürmek adına, sahil ve parklarda uzun yürüyüşler yapmak isteriz… Şimdi Mor İnci Butik‘in koleksiyonuna eklediği yepyeni eşofman modelleri ile gönül rahatlığıyla spor yapabilirsiniz. Üstelik bu eşofmanlar rahat oldukları kadar oldukça da şıklar! Bize katılıp bu sezonun en güzel eşofman modelleri arasında kendinizi kaybetmeye ne dersiniz?

Tesettür Eşofman Modelleri Mor İnci Butik

Mor İnci Butik spor giyimi modelleri sadece pantolonlu takımlardan oluşmuyor. Modeller arasında spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz %1oo pamuklu kumaştan üretilen etekli eşofman takımları da mevcut. Ayrıca yine spor elbiseler de rahat ve spor giyim tarzına sahip hanımların ve gençlerin ilgisini çekiyor. Tasarımlar; geometrik desenleri ve detaylarıyla farklılaşıyor. Stiline her an dikkat eden kadınların radarına giren koleksiyondaki parçalar, spor tutkusunu sokağa taşıyor ve “ben de buradayım” demekten hiç çekinmiyor.

İletişim için:

Mor İnci Butik Facebook

Mor İnci Butik – ÜSKÜDAR
Bulgurlu Mah. Bulgurlu Cad. No.118/A Üsküdar-İstanbul
Tel: 0216 328 49 82

Mor İnci Butik – ERENKÖY
İstasyon Cad. No:32/B Erenköy İstanbul
Tel: 0216 386 77 57

Tesettür Eşofman Modelleri Mor İnci Butik

Yorumlar

“2013 Yazının En Rahat ve Şık Eşofman Modelleri Mor İnci Butik’de!” için 7 cevap

  1. gülşen dedi ki:

    ya ben bir türlü ne inceleye biliyorum nede fiyatını göremiyorum lütfen cevap yazın

  2. vildan dedi ki:

    gerçekten çok beğendim ,çok güzel.

  3. neslihan dedi ki:

    ürünler gerçekten çok güzel yalnız online satışı yok sanırım olursa bence çpk daha iyi olur

  4. melike dedi ki:

    evt ya fıyetını ogrenmek ıstoyorum ama bulamadım

  5. Melek dedi ki:

    Bende cok begendim cok guzel dusunulmus bende fiyatini Ogrenmek istiyom

  6. şeyma dedi ki:

    latıfa onlıne satıs yapıyor orda var

  7. […] bayram ne giysem diye düşünmeden önce mutlaka Mor İnci Butik’e uğrayın… Çünkü Mor İnci Butik’de mutlaka kendinizden bir şeyler bulacak, “olmazsa olmaz” diyeceğiniz parçalar […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir