2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

Her genç kız düğününde hayalindeki gibi bir gelinlik giyinmek ister…

Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştireceğiniz o özel güne hazırlanmak zor iştir… Aylar öncesinden bir telaş ve koşuşturmaca başlar. Her şeyin dört dörtlük ve hayallerinizdeki gibi olmasını istersiniz. Biz tesettürlü hanımlar için işin en önemli kısmı da, gelinlik seçimidir. Düğün hazırlığı içinde olan tesettürlü bir gelin adayı için ideal gelinlik nedir? Nasıl seçim yapılır? Tesettürlü gelin adaylarının stresi normalden biraz daha fazla olur desek abartmış olmayız herhalde.

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

Gelinliğiniz ne kadar içinize sinerse, kendinizi o kadar güzel hissedersiniz. Bizim fikrimizi sorarsanız, bir gelin ancak gelinliği kadar güzeldir… Bu yüzden YesilTopuklar.com olarak tesettür gelinlik modellerini sizler için araştırdık ve çok şık, çok zarif modeller seçtik. Bazı modellerin kol kısımları trasparan, ancak siz bu tasarımları transparan olmayan kumaşlardan hayal edin ve yorumlayın deriz…

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

2013 Yaz Gelinleri Çiçek Açacak

Çiçeklerle bezenmiş etekler, işlemeli duvaklar, şaşaalı kuyruklar ve dantelli kumaşlarla dopdolu romantik bir tesettür gelinlik modeline kim hayır diyebilir ki? Beyaz ve fildişi rengi gelinliklerin ağırlıklı olduğu modeller arasında 1930’ları andıran nakış stillerinin kullanıldığı çok çeşitli tasarımlar var.

Modern ve vintage detayların harmanlanmasından ortaya çıkan tesettür gelinlik modelleri 2013 yaz gelinlerinin kalbinde taht kuracak gibi görünüyor.

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

Zarif Çizgiler, Şık Gelinlikler

Size fikir verebilecek, ilham verici tasarımlar sunan, farklı tesettür gelinlik modellerini bir araya getirdik.

Zarafeti koruyan çizgiden, fantastik tasarımlara uzanan iddialı gelinlikler… Kumaşların üzerine işlenmiş boncuk işlemeleri oldukça şık ve göz alıcı görünüyor. Şık detaylar ve işlemelerle bu model bizi kalbimizden vurdu! Dantellerin karşı konulmaz cazibasi bu yıl yine gelin adaylarını etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

2013 Tesettür Gelinlik Modelleri

Yorumlar

“2013 Tesettür Gelinlik Modelleri” için 3 cevap

  1. rabia dedi ki:

    bu modellerin tesettürle hiç bir alakası yok

  2. nur dedi ki:

    bencede açıklarınkinden bile daha çok dikkat çekiyor

  3. […] uyarlamak istiyorsanız, YesilTopuklar.com gelin adaylarına özel olarak hazırladığı tesettür gelinlik modelleri çok işinize […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir