2013 – 2014 Sonbahar Trendi Pastel Renk Mantolar

2013 – 2014 Sonbahar Trendi Pastel Renk Mantolar

Pastel Renkli Manto Modelleri

Pastel tonlardan asla vazgeçemiyoruz. İster ilkbahar olsun, ister sonbahar pastel tonların cazibesine her zaman kapılıyoruz. 2013-2014 sonbahar trendleri arasında yine pastel tonlar yer alıyor.

Özellikle pastel tonlu mantolar bu sonbahar, sezon trendlerinin dikkat çeken parçaları arasında. Sonbaharın koyu renklerinden sıyrılmak istiyorsanız, kış gelmeden gardıroplarınızda pastel tonlu mantolara yer açın deriz.

Pastel Renkli Manto Modelleri

Pastel renk mantolarla sonbahara enerjik girin.
Sonbahar-Kış koleksiyon tanıtımlarının devam ettiği şu günlerde, kışın soğuk ve keskin çizgilerine karşı, sonbaharda içimizi açacak pastel ton mantoları dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında görmekteyiz. Sezonun natürelliğini ve dinamizmini esas alan koleksiyonlar, sezon ayırmaksızın cazibesini asla yitirmeyecek bu renklerle ön plana çıkıyor.

Bu sezon hem enerjik, hem feminen renklerin başında gelen pastel renk manto modelleri sezonun tüm enerjisini taşıyor. Özellikle ekru, bebek mavisi ve somon rengi kabanlar, koyu renk modellere karşı hanımlara bir alternatif sunuyor.

Pastel Renkli Manto Modelleri

Pudra pembelerin mantolardaki cazibesi
Özellikle kendini genç hisseden tüm hanımların gözde rengi pudradır. Her renkle kombinlenmesi de kolay olan bu renk, yine sonbahar trendleri arasında. Birçok ünlü tasarımcı koleksiyonlarında bu rengin cazibesine kapılmışlardır. Doğal ve estetik görüntüsü ile pudra renk mantolar favorilerimiz arasına girdi bile. Özellikle naif ve zarif hanımların tercihi sonbaharda pudra renkli mantolardan yana olmakta.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir