2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendleri Mercek Altında!

2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendleri Mercek Altında!

Yaz mevsiminin indirimli günleri ile alışverişlerimiz bir yandan devam ederken, sonbahar kış sezonunda neler var, bu sezon neleri mağazalarda göreceğiz diye merak ediyorsanız muhakkak bu yazımızı okumalısınız. Kış sezonu alışverişlerinize başlamadan önce sizlerle paylaşacağımız sezon trendlerini takip etmenizi tavsiye ederiz. İşte 2013-2014 Sonbahar Kış sezonunun trendleri.

2013 2014 Sonbahar Kış Stilleri - Tuvit

Tüvit: Bu sezon dünya markalarının ve birçok yerli markaların yine vazgeçilmez tercihi tüvit. Yılların hiçbir zaman değiştiremedi tüvit klasiği bu sezonda gardıroplarımızda yer almaya devam edecek. Tüvitin modası hiçbir zaman geçmeyeceğe benziyor. Bu yün kumaşın cazibesine kapılan ünlü markalardan Dolce & Gabbana, Burberry, Lanvin ve Chanel yeni sezon koleksiyonlarında çokça yer vermişlerdir. Artık bir klasik haline gelen tüvit bir manto gardıroplarımızda baş köşede yerini almaya devam edecek.

2013 2014 Sonbahar Kış Stilleri - Ekose

Ekose: Aslında hepimizin muhakkak ekose bir kıyafeti vardır. Bu ister eşarp ya da şal olsun, ister etek ya da ceket olsun gardıroplarımızda ekose kumaştan birçok kıyafetimiz mevcuttur. 2013 – 2014 Sonbahar Kış modasında yine birçok ekose kumaştan tasarlanmış kıyafetleri göreceksiniz. Özellikle mantolarda farklı tasarımlar, farklı ekose çizgi ve renkleri revaçta olacak. Şunu da belirtmeden geçmeyelim bu sezon ekose zirvede olmaya devam edecek.

2013 2014 Sonbahar Kış Stilleri - Kamuflaj

Kamuflaj: Kış mevsiminde sıkça göreceğimiz trendler arasında yerini alan kamuflaj, bu sezon yeşil ve kahvelerin yanı sıra birçok renklerdeki desenlerini de görebileceksiniz. Dünyaca ünlü birçok marka askeri temalarında kamuflaj deseni çokça kullanmışlardır. Yerli markalarda da sıkça göreceğimizi söyleyebiliriz.

Yorumlar

“2013 – 2014 Sonbahar Kış Trendleri Mercek Altında!” için bir cevap

  1. […] alternatif ile ekose bol bir etek üstüne, blazer tek düğme bir ceketi de kombinleyebilirsiniz. Ekose deseni kullanırken en dikkat edilecek nokta eşarp ya da şal seçiminizdir. Eğer kıyafetinizde ekose […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir