Sonbahar-Kış Tesettür Giyim Önerileri

Sonbahar-Kış Tesettür Giyim Önerileri

Canlı Renkler, Göz Alıcı Detaylar!

2011 – 2012 sonbahar & kış tesettür modası koleksiyonlarının birer birer ortaya çıkmaya başladığı bugünlerde, sizler için tüm koleksiyonları incelerek önümüzdeki sezonun tesettür modasına ilişkin önemli ipuçlarını bir araya getirmeyi istedik…

2011 – 2012 sonbahar & kış koleksiyonları, özellikle canlı ve parlak renkleri seven tesettürlü hanımları memnun edecek gibi görünüyor. Dünya çapındaki ve ülkemizdeki tasarımcıların büyük bir çoğunluğunun; yeni sezon tesettür giyim ve eşarp koleksiyonlarında, her zamankinden daha canlı ve sezonun moda renkleriyle uyumlu tonlar kullanmaya çalıştıkları göze çarpan farklılıklardan ilki.

Kıyafetlerde kullanılan aksesuarların öne çıkarılarak bir hayli zenginleştirilmesi ise, yeni sezon modasının bize müjdelediği ikinci en önemli detay.

Sezonun göze çarpan farklılıklarına uygun modern tesettür giyim tasarımlarını, yakından incelemek ve satın almak için; Türkiye’nin en prestijli ve modern tesettür giyim markalarını tek bir çatı altında toplayan ve yeni koleksiyonları sezonla aynı anda satışa sunan Modanisa.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Pardesü, manto ve ceketlerin yaka tasarımlarındaki farklılıklar, işlemeli kemerler ve ışıltılı materyalleriyle dikkat çeken broşlar; önümüzdeki sezon tesettürlü giyimin her zamankinden daha prestijli, alımlı ve modern bir konuma bürüneceğine dair sinyaller veriyor.

2012 tesettür modasına damgasını vuran renkler arasında; saks mavisi, kiremit rengi, kırmızı, bordo, pudra rengi, uçuk mavi, mor, taba rengi, hardal rengi, krem rengi ve gri yer alıyor.

Capcanlı renklere sahip yeni sezon tasarımlarını denemekten çekinmeyin, çünkü Türkiye’nin dört bir yanına gönderi yapan Modanisa.com’dan yaptığınız alışveriş sonucunda memnun kalmadığınız ürünler olursa, koşulsuz iade garantisi kapsamında hiçbir kargo ücreti ödemeden ürünleri geri yollayabiliyorsunuz.

2012 tesettür modası hakkında daha detaylı bilgi almak ve kombin önerilerini görmek isteyenler, tesettürlü giyimi tercih edenler başta olmak üzere tüm kadınların okumaktan keyif alacakları ipuçlarını içerisinde barındıran Modanisa Blog sayfasına göz atabilirler.

Yorumlar

“Sonbahar-Kış Tesettür Giyim Önerileri” için 2 cevap

  1. şeyda nur dedi ki:

    çok güzeller

  2. Çok şık modeller ve renk uyumu çok güzel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir