2011-2012 Haşema Modelleri

2011-2012 Haşema Modelleri

2011 Haşema Modelleri

Yerli ve yabancı basının yakından takip ettiği Haşema, yurt dışında da büyük ilgi görmüş ve bu sayede “Alternatif Mayo” konusunda Türkiye’nin dünyaya açılan önemli bir markası olmuştur.

Haşema, “Alternatif Mayo” anlayışını icat ettiği günden bugüne devamlı olarak genişleyen koleksiyonu sayesinde artık toplumun her kesimine hitap eden bir marka olmuştur. Haşema sadece “Alternatif Mayo” ile sınırlı kalmayıp “Heşofman“ markası adı altında zayıflatıcı özelliğe sahip “Sauna Eşofman” ve bayanların her yerde kullanabilecekleri kendine has modelleri ve eşarpları olan eşofmanlar üreterek “Alternatif Spor Giyim” alanında bir yeniliğe daha imza atmıştır. Ayrıca bayanların kendi aralarında rahatlıkla kullanabilecekleri mayo modelleri geliştiren Haşema, bu modelleri de “Havuz Modeli” olarak tüketiciye sunmuş ve büyük beğeni toplamıştır.

Haşema’nın yıllar önce üretime başladığı uzun erkek şortları daha sonraki yıllarda tüm dünyada trend halini almış, birçok ünlü marka bu tarz şortlar üretmeye başlamış böylelikle “Haşema gelmiş, slip gitmiştir.”

Kurulduğu yıldan bu yana pazar payını istikrarlı bir şekilde büyüten Haşema, Asya’dan Avrupa’ya, markasını tanıtıp ürünlerini ihraç ederek dünyanın pek çok noktasına hızla yayılmıştır.

Eşofman ve mayo üretiminin yanında özel tasarım bone ve eşarpları hem fonksiyonellik hem de model açısından tüketicilerden beğeni görmektedir.

Moda ve trend takibi üzerinde hassasiyetle duran Haşema, kendi bünyesindeki tasarım departmanı ile yurt içi ve yurt dışı moda fuarlarını takip etmekte ve moda trendlerini koleksiyonlarında kullanarak; her yıl farklı konseptlerde yaz için ”Alternatif Mayo”,kış için “Alternatif Spor Giyim” olmak üzere yılda 2 koleksiyon hazırlamaktadır.

Haşema, yalnızca Türkiye’de değil, Dünya’da “Alternatif mayo” anlayışını icat eden ve geliştiren ilk markadır. Ayrıca Türkiye’de ilk defa güneş ışınlarını geçirerek bronzlaşmayı sağlayan mayoyu üretmiştir. Önemli bir buluş olması ve devamlı yenilikler yapması sebebiyle, haber değeri taşıyan markamız, hem ülkemizdeki hem de yabancı ülkelerdeki basın yayın organlarında birçok kez yer almıştır.

2011 Haşema Fiyatları için tıklayınız!

2011 Haşema Koleksiyonu

Yorumlar

“2011-2012 Haşema Modelleri” için 8 cevap

  1. Zeynep Tamgüç dedi ki:

    yeni modeller biharika.

  2. YASEMİN dedi ki:

    bu yılki modellerde dikkatimi çeken şey, daha bol kesime sahip olmaları. geçen seneki modelleri streç olmalarından dolayı şikayet almış olmalılar. bence başarılı bir koleksiyon olmuş

  3. papatyam dedi ki:

    slm
    bronzlastiran hasemayi nerden bulabilirim nasil sparis verebilirim ?
    tsk ler iyi günler

  4. admin dedi ki:

    Merhaba;

    Konuyla ilgili geniş bilgiyi “Bronzlaştıran Tesettür Mayoları” sayfasından takip edebilirsiniz.

    Teşekkürler….

  5. sibel dedi ki:

    slm arkadaşlar; ben haşemamı üsküdarda yıldız pasajında MUDE mağazasından aldım ve çok memnun kadım o kadar çok çeşit var ki.

  6. KÜBRA dedi ki:

    BU HAŞEMALARIN ÇOK TESETTÜRLÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM DAHA BOL OLABİLİRLER

  7. Emine dedi ki:

    Burda gördüğüm modelleri çok beğendim, nereden sipariş verebilirim ?

  8. hülya dedi ki:

    üsküdar da yıldız pasajı mude giyim belediye ek hizmet binasının yanı ben ordan cok güzel modeller var özellikle deniz hanımı bulun kendisi bu konuda tam bir profösyömel

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir