Yeni Açılan İslami Oteller (2016)

Yeni Açılan İslami Oteller (2016)

Wome Deluxe Hotel İslami Oteller

Kış yavaş yavaş geride kalıyorken, güneş yüzünü göstermeye başladıkça yaz tatili anıları konuşulmaya ve yeni planlar yapılmaya başlandı. Erken rezervasyon indirimleri ile de hem cebinizi rahat ettiricek hemde size kaliteli bir tatil sunacak yeni açılan islami otelleri sizler için araştırdık. İşte islami oteller kervanına yeni katılan en yeni adresler;

Wome Deluxe Hotel İslami Oteller

Wome Deluxe Hotel

5 yıldızlı Alanya’ da bulunan ve incekum tabiat parkının manzaralı bahçeleri ile sarılı olan, 120 bin metrekarelik alana kurulu denize sıfır konumda ki Wome Deluxe Hotel, özel plajları ve havuzları ile keyifli bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Herşey dahil konseptinde hizmet veren ve kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, yemekler ve yemekler arası mezeler şeklinde damak tadınıza bolca hitap eden otel, siz ve sevdikleriniz için dinlendirici, kaliteli ve keyifli bir tatil planı olabilir. Bay ve bayan havuzları ayrı ve 1 adet de ortak kullanımı havuzu bulunan otel, fitnes merkezi, türk hamamı, sauna, buhar odası, kuaför, aile hamamları ve 8 adet masaj odasına da sahip.

Gündüz ve gece olmak üzere sürekli bir aktivitenin olduğu otelde güler yüzlü personel ise sizin rahatlığınıza rahatlık katacaktır. Çeşitli su sporları ile de adrenalin duygunuzu tetikleyebilir, sakin bir günün arasına güvenli ve heyecanlı aktiviteler katabilirsiniz.

Modern Saraylar İslami Otel

Modern Saraylar Otel

Alanya Avşalar mevkiinde bulunan Moden Saraylar Otel, çam ağaçları ve palmiyelerin bulunduğu fevkalade güzel orman manzarası ile sizlere ve sevdiklerinize huzur dolu bir tatil imkanı sunuyor. 213 odası ile herşey dahil konseptinde hizmet veren otelde, kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, yemekler arası aparatifler ve mezeler ile yemek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Otelden 1300 metre uzaklık da aileler için özel kumsalı bulunan otelin bayanlar için ayrı güneşlenme ve yüzme bölümü vardır.

Modern Saraylar Otel İslami Oteller 2016

Sadece baylara özel birer adet açık ve kapalı yüzme havuzu, sadece bayanlara özel birer adet açık ve kapalı yüzme havuzu ve birer adet kaydıraklı çocuk havuzu bulunan otelde yaz sezonunda gündüz ve gece aktiviteleri yapılmaktadır.

Retaj Termal İslami Oteller

Retaj Thermal Hotel & SPA

İstanbul’a 48 km. uzaklıktaki termal otelde rahatlamak, dinlenmek ve huzur bulmak içten bile değil. Bazı odalara özel banyolarda spa küvetleri bulunmaktadır. Başarılı bir mimariye de sahip olan Retaj Thermal Hotel & SPA, terasında yer alan muhteşem doğa manzaralı açık havuzu misafirlerinin ruhlarını ve bedenlerini dinlendirebilecekleri imkanlar sağlamaktadır.

Retaj Termal Otel Yalova

Eşsiz doğa manzarası eşliğinde şehrin stresinden uzak Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetler sunan otelde 24 saat açık resepsiyon hizmeti ile de hiç bir sorunuz cevapsız kalmayacak.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir