”En Havalı Kareler” Fotoğraf Yarışması 2013

”En Havalı Kareler” Fotoğraf Yarışması 2013

En-Havalı-Kareler

Fotoğrafseverlerin Dikkatine!

Kısa adı İGDAŞ olan ve “Gökyüzüyle arkadaş” sloganını kullanan İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle “3.Ulusal En ‘Havalı’ Kareler 2013” fotoğraf yarışması düzenliyor.

Geleneksel olarak düzenlenen yarışmanın bu yılki teması “İstanbul’un Harikaları” olarak belirlendi.

Bütün profesyonel ve amatör fotoğrafseverlere açık olan yarışmanın son başvuru tarihi 24 Mayıs 2013. Yarışmaya www.enhavalikareler.com adresindeki web sitesi üzerinden de müracaat edilebilecek. İnternet başvuruları 15 Nisan 2013 tarihinde başlayacak. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar, 7 Haziran 2013 tarihinde sergilenecek.

Fotoğraf yarışmasının Seçici Kurulu, şu isimlerden oluşuyor:

AKUT Başkanı, Fotoğrafçı ve Dağcı Nasuh Mahruki, Fotoğraf Sanatçısı ve Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, Fotoğraf Sanatçısı Merih Akoğul, Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik ve İGDAŞ Kurumsal İletişim ve Medya İlişkileri Müşaviri Gülaçar Hız.

Yarışmaya dair ayrıntılı bilgilere, İGDAŞ’ın www.igdas.com.tr ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun www.tfsf.org.tr adreslerindeki web sitelerini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir