Ayaklarınızı Yerden Kesecek 4 Etek Kombini

Ayaklarınızı Yerden Kesecek 4 Etek Kombini

Mimya Uzun Etek Modelleri

Mimya Uzun Eteklerle Renklerin Gücü

Yeni sezon uzun etekler en çok ince ayrıntılar ve cesur renklerden besleniyor. Detaylarla dolu tesettür kombin önerileriyle yazı enerji dolu yaşayın.

Mimya Uzun Etek Modelleri

Günlük stilde öne çıkan uzun etekler renkleriyle ön plana çıkıyor. Böylelikle renklerin gücü kombinleri de hareketlendiriyor. Mimya 2015 ilkbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz 4 farklı etek stilinden ilham alın ve yaz bitmeden bu renkleri dolaplarınıza taşıyın. Üstelik tüm bu etekleri Yesiltopuklar.com ‘un yeni alışveriş sayfası alisveris.yesiltopuklar.com ‘dan en hesaplı fiyatlarla hiç yorulmadan satın alabilirsiniz.

Tesettür Etek Kombini

Renkli Nostalji: Mimya lila kloş etek, her zaman giymeyi hayal ettiğimiz masallardaki etekleri anımsatıyor. Lila eteği ekru bir gömlek ve çizgili babetlerle tamamlayabilirsiniz.

Tesettür Etek Kombini

Sulu boya etkisi: Sezon modası sulu boya efektini eteklerinizde kullanarak stilinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sulu boya efektinden ilham alan uçuş uçuş etekler bu sezon da üzerimizden düşmeyecek! Mimya koleksiyonundan seçtğimiz anvelop modeldeki bu etek ile konforlu ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Tesettür Etek Kombini

Rol çalmadan: Çizgili uzun bir eteğiniz varsa dikkatleri dağıtmamak için beyaz ya da ekru doğru bir kombinasyon rengi olacaktır.

Tesettür Etek Kombini

Monokrom: Maksi siyah-beyaz kareli etek ile siyah bluzu kombinleyerek renk ve desen dengesini tutturmuş bir stil oluşturabilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir